Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

Το Σωματείο ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ έκοψε βασιλόπιτα

somateio-serraion-politeia

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Φίλιππος Ξενία, η οποία ευγενώς παραχωρήθηκε από την Διεύθυνσή του, πραγματοποιήθηκε η ΓΣ και η κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου «ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».


Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο κ. Βαγγέλης Ζαπριάνος και Γραμματέας ο κ.Δημήτρης Δημούδης.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου, Καθηγητής Αριστοτέλης Νανιόπουλος παρουσίασε τα πεπραγμένα και ο Ταμίας Ανδρέας Βάκαλος τον οικονομικό απολογισμό.
Η τυχερή που έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας παρέλαβε ένα χαρακτικό έργο της Άννας Βαφειάδου, προσφορά της γκαλερί «Αρμός».


Οι κύριοι στόχοι της ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ περιγράφονται στο καταστατικό της (ο πρώτος στόχος, δημιουργία του Μουσείου «Κωνσταντίνος Ξενάκης» (MCX), έχει επιτευχθεί.

Το σωματείο συνεχίζει διατυπώνοντας νέους στόχους που έχουν ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο της στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση .

GOTSIKA


Πρέπει να σημειωθεί ότι, η ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν υποκαθιστά τους αρμόδιους φορείς αλλά έχει ως στόχο να υποβοηθήσει το έργο τους, επίσης δεν εμπλέκεται σε πολιτικές διαμάχες, βασικός στόχος της είναι η προώθηση του πολιτισμού, υπό την ευρεία έννοια, στον νομό και στην πόλη των Σερρών.


Ο Πρόεδρος κατέθεσε προτάσεις δράσεων στα πλαίσια των 10 στόχων της Σερραίων Πολιτείας οι οποίες είχαν συζητηθεί και αναλυθεί σε ομάδες εργασίας.


Ακολούθησε συζήτηση και προτάσεις από τα μέλη του σωματείου.

Στο Πάρκο Κων. Καραμανλής: Δημιουργία Αρχαιολογικού Μουσείου

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version