Βασίλη που έχει άδικο η Λιάνα που μα λέει πως περάσαμε από την Καπετάν Γιώτη στον Κάπτεν ...Αμέρικα;

Για ποιο λόγο ο Μητσοτάκης έκαψε τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ; Γράφει ο Γιώργος Βεζυργιανίδης

Μοιράσου το...

Κατά τη γνώμη μου οι λόγοι είναι δύο: Ο πρώτος λόγος απευθύνεται σε αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ που δεν θέλουν να σέρνεται η εκλογική διαδικασία με επανειλημμένες εκλογές και έτσι ασκεί πίεση σε αυτούς να τον ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή. Ο δεύτερος λόγος είναι ακόμη πιο προσωπικός. Ήθελε να προλάβει τον κύριο Ανδρουλάκη, προτού να καταθέσει την πρόταση του για πρωθυπουργό, γιατί όταν γίνει αυτό προβλέπω ότι θα ακολουθήσει πολιτικός σεισμός, εάν ανακοινώσει αυτόν που νομίζω και πού είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Εκτιμώ ότι ο κύριος Μητσοτάκης για καθαρά προσωπικούς λόγους βιάστηκε να διακόψει οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, για να περισώσει την πρωθυπουργία του!! 

Πιστεύω ότι ο κύριος Μητσοτάκης έχει ΜΟΝΟ μία πιθανότητα να εκλεγεί πρωθυπουργός και αυτή είναι την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Μετά το πράγμα δυσκολεύει πολύ και γίνεται για αυτόν ακατόρθωτο, γιατί θα ασκηθούν πιέσεις εντός της Νέας Δημοκρατίας και από τους άλλους βαρόνους, όπως είναι ο Κώστας Καραμανλής του Αλέκου και ο Αντώνης Σαμαράς, φοβούμενοι τον διαμελισμό των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας!! 

Parfait

Η θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την διακυβέρνηση της χώρας είναι οι εξής: Όσα κόμματα έχουν Ευρωπαϊκό προσανατολισμό να συγκυβερνήσουν όλοι μαζί! 

Άλλωστε το κοινοτικό δίκαιο υπερισχύει του Εθνικού δικαίου.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

GOTSIKA
Exit mobile version