Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

Γ. Βεζυργιανίδης: ΠΡΟΣΛΗΨΗ 4.000 ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 4.000 νοσηλευτές, για πρόσληψη γιατρών καμία ανακοίνωση.

Ο λόγος δεν είναι ότι δεν χρειάζονται. Εάν δεν χρειάζονταν δεν θα κατέφευγαν στην επίταξη 200 γιατρών, όπως έκαναν τελευταία.

Ο λόγος είναι ότι νέοι γιατροί στην Ελλάδα δεν έμειναν, γιατί οι νέοι γιατροί θα πήγαιναν να στηρίξουν το ΕΣΥ.


Ο λόγος που οι νέοι γιατροί μετανάστευσαν είναι ότι οι σοφοί πολιτικοί μας τους ανάγκασαν να φύγουν από την Ελλάδα αφού προηγούμενα τους στέρησαν το δικαίωμα εργασίας απαγορεύοντας στον ΕΟΠΥΥ να κάνει νέες συμβάσεις εργασίας εδώ και εννιά (9) χρόνια (από 01.01.2012 μέχρι σήμερα).

Οι νέες συμβάσεις εργασίας είναι απαραίτητες για την επιβίωση των νέων γιατρών, αφού ως νέοι είναι άγνωστοι!!


Αυτό έγινε για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους και μόνο, γιατί οι παλιοί γιατροί είναι πολύ περισσότεροι και έχουν περισσότερες ψήφους και μάλιστα χωρίς να το ζητήσουν οι ιατρικοί σύλλογοι, τους οποίους όμως τους καλοάρεσε και δεν ενδιαφέρονται.

BARAT

Ούτε οι τοπικοί Iατρικοί Σύλλογοι ούτε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος βγήκαν ποτέ στο δημόσιο διάλογο, για να κάνουν γνωστό το πρόβλημα… απαξάπαντες πολιτικάντηδες και σφραγιδοφύλακες.

Τον νόμο που ο ΕΟΠΥΥ δεν κάνει νέες συμβάσεις εργασίας τον ψήφισε η Νέα Δημοκρατία επί υπουργείας στο Υγείας του Ανδρέα Λυκουρέντζου και τον διατήρησε και ο ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια που κυβέρνησε (το κόμμα των εργαζομένων.)


Με την ευκαιρία ξαναερωτώ τους Βουλευτές του Νομού και πάλι: ποίο είναι το όφελος της χώρας αναγκάζοντας τους νέους γιατρούς να μεταναστεύσουν;


Αφού κανείς ασθενής δεν μένει αθεράπευτος και για όλους τελικά πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ!!

Η ζημιά είναι προφανής: είναι δημογραφική, κοινωνική (δεν παντρεύονται χωρίς εισόδημα), ψυχολογική κ.λπ. βλάπτει τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τη χώρα.


Δεν έχω την αυταπάτη ότι κάποιοι Βουλευτές θα απαντήσουν.

Αυτοί διάλεξαν να κρύβονται στα πολιτικά λαγούμια, ενώ η πολιτική είναι για τους γενναίους!!

Στο νοσοκομείο των Σερρών τα χειρουργεία αναβάλλονται γιατί γιατροί αναισθησιολόγοι δεν υπάρχουν. Το γνωρίζετε αυτό κύριοι βουλευτές;

Κατά τη γνώμη μου υπάρχει συνταγματικό πρόβλημα.

Δεν πρέπει να υπάρχει ένα θεσμοθετημένο όργανο που να ελέγχει τις καταστροφικές αποφάσεις του κοινοβουλίου και να επιβάλλει κυρώσεις;

Τουλάχιστον να ελέγχει τα νομοσχέδια πριν τη ψήφισή τους;!

Γ. Βεζυργιανίδης

                                            
Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version