Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

TO ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ * Του Γ. Βεζυργιαννίδη

Παρακολουθώ την εναγώνια προσπάθεια του κυρίου Υπουργού Εργασίας, να μετατοπίσει την συζήτηση, για το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή για τα εργασιακά, από τον πυρήνα των επιδιώξεών του σε άλλα δευτερεύοντα θέματα του νομοσχεδίου.

Θέλω λοιπόν να τον ερωτήσω:

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του, που θα γίνει νόμος του κράτους, θα εξακολουθήσει να υπάρχει η υπερωριακή αμοιβή για τους εργαζόμενους, που θα δουλεύουν πέραν του 8ώρου;

Επίσης με το νομοσχέδιό του μεταφέρεται εισόδημα από τους εργαζόμενους στους εργοδότες;

Ναί ή όχι κύριε Χατζηδάκη;

Σε αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντήσεις και όχι στις σάλτσες, που αποβλέπουν στον αποπροσανατολισμό με την μέθοδο του πετάγματος της μπάλας στην κερκίδα!!

Το νομοσχέδιο αυτό είναι ένα σκληρό ταξικό νομοσχέδιο, που γυρίζει την πορεία του εργατικού κινήματος πολλά χρόνια πίσω και δεν καταπίνεται!!

Ας έχει υπ΄ όψιν του όμως ο κύριος υπουργός ότι αυτό το νομοσχέδιο θα αποτελέσει για αυτόν και το πολιτικό του μέλλον το κύκνειο άσμα, γιατί μετά την ψήφισή του θα είναι αποδυναμωμένος και βαρίδι για την παράταξή του, η οποία και θα φροντίσει να τον εξαφανίσει από την πολιτική σκηνή, προκειμένου να ξεπλύνει τα χέρια της και να μην της το χρεώνει ο λαός, ο οποίος τα αρνητικά δεν τα ξεχνά…

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version