ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΕΚΡΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)!!

ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΕΚΡΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)!!

Το δάγκωμα είναι τόσο αστραπιαίο ώστε ο άνδρας αρχικά να καταλάβει την ενόχληση αλλά να ρωτά τον γητευτή του φιδιού αν όντως η κόμπρα τον έχει δαγκώσει

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας τουρίστας στην Ινδία το παιχνίδι με μια κόμπρα η οποία τον δάγκωσε με αποτέλεσμα μέσα σε μια ώρα να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο που κατέγραψε τη σκηνή, ο άνδρας φαίνεται να εμπιστεύεται τον γητευτή του φιδιού να περάσει το ερπετό γύρω από το λαιμό του προκειμένου να βγάλει μια φωτογραφία.

Κάποια στιγμή όμως το φίδι, όπως είναι το ένστικτό του, δαγκώνει τον άνδρα στον δεξί κρόταφο.

Το δάγκωμα είναι τόσο αστραπιαίο ώστε ο άνδρας αρχικά να καταλάβει την ενόχληση αλλά να ρωτά τον γητευτή του φιδιού αν όντως η κόμπρα τον έχει δαγκώσει. Ωστόσο η απάντηση που παίρνει είναι ότι δεν έχει συμβεί τίποτα και δεν πρέπει να ανησυχεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά και ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του με τους αυτόπτες μάρτυρες αντί να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο να τον πηγαίνουν σε έναν φαρμακοποιό.

Αποτέλεσμα ήταν μέσα σε μόλις μια ώρα ο άτυχος άνδρας να χάσει τη ζωή του.

via

 

Related posts

Read previous post:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ

Το πολυχρηστικό και θρεπτικό έλαιο καρύδας Το λάδι καρύδας είναι ένα δημοφιλές και αρκετά θρεπτικό έλαιο που προέρχεται από τη...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr