Βίντεο: Ταξιτζής βρίζει γυναίκες και μετά…..Άστο!!

Βίντεο: Ταξιτζής βρίζει γυναίκες και μετά…..Άστο!!

Άγριος καυγάς και ξύλο για μια θέση στάθμευσης σε πιάτσα ταξί. Δύο εξαγριωμένες γυναίκες επιτέθηκαν σε ταξιτζή όταν αυτός τις αποκάλεσε “λάντζες” (Vid)

Επεισόδιο ξέσπασε σε πιάτσα ταξί. Οδηγός αποκάλεσε “λάντζα” μια γυναίκα η οποία του επιτέθηκε. “Στη γυναίκα σου έτσι μιλάς ξεφτίλα;“, ακούγεται να λέει η μία εξαγριωμένη γυναίκα στα πλάνα που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Στη συνέχεια ακολούθησαν ύβρεις εκατέρωθεν.

Η ένταση έδειξε να εκτονώνεται όταν οι δύο γυναίκες επιβιβάστηκαν στο Smart που οδηγούσε η μία, ωστόσο επανήλθαν και ξεκίνησε δεύτερος γύρος διαπληκτισμών.

Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν, μετά το 1:30 των πλάνων. Περαστικοί παρενέβησαν για να τελειώσει το περιστατικό, χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα ο ένας ταξιτζής ήρθε στα χέρια με κάτοικο που υπερασπίστηκε τις γυναίκες ενώ ακούγονταν σεξιστικές προσβολές από άτομα του περίγυρου.

Το επεισόδιο έγινε στην κεντρική πλατεία της Αργυρούπολης.

via

Related posts

Read previous post:
Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά υποδέχτηκε τον νέο Γενικό Πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε την Τρίτη στο Διοικητήριο, τον νέο Γενικό Πρόξενο της...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr