Μιχάλης Τζελέπης: “Τα ταμειακά διαθέσιμα προορίζονται για τους πολίτες”

Μιχάλης Τζελέπης: “Τα ταμειακά διαθέσιμα προορίζονται για τους πολίτες”

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για ακόμη μία φορά προσβάλλουν την Συνταγματικά προστατευόμενη, διοικητική και Οικονομική αυτοτέλεια των Ο.Τ.Α, εμμένοντας στην Π.Ν.Π του 2015 και αιτείται τώρα την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων και των Περιφερειών στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Αυτή είναι η πρακτική, με την οποία η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συνηθίζει όπως φαίνεται να τακτοποιεί την πληρωμή των υποχρεώσεων της. Επανειλημμένως, και το 2015 και το 2016, και τώρα ξανά-το 2017- εξακολουθεί να υφαρπάζει τα ταμειακά αποθέματα των οργανισμών του Δημοσίου.

Μήπως το «ταμείο είναι και πάλι μείον» έναντι της τρίτης αξιολόγησης, γι’ αυτό και βάζει χέρι και στα αποθεματικά των Ο.Τ.Α;
Μιας και οι φόροι δεν αποδίδουν γιατί το υποζύγιο έχει καταρρεύσει;
Τα ταμειακά διαθέσιμα όμως των Δήμων και των Περιφερειών-όπου υπάρχουν- προορίζονται για τους πολίτες, είναι διαθέσιμα για να αντιμετωπίζουν τα πολλαπλά προβλήματα της καθημερινής ζωής των πολιτών, ανήκουν στους δημότες. Επιτέλους η Συγκυβέρνηση να σεβαστεί το αυτοδιοίκητο των δήμων και περιφερειών, ας σεβαστεί πια τους ίδιους τους πολίτες.

 

Related posts

Read previous post:
Την ερχόμενη Κυριακή βολτάρουμε στη νέα παραλία!

Την πρωτότυπη διαδραστική εκδήλωση «Voltάρω» που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, από τις...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr