16ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ!

Πέθανε από την πείνα, ετών 16, στην Πλατεία Αμερικής! Η δική σου είδηση αγόρι μου ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΕ για να τη δείξουν

Παρασκευή 22.11.2013. Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ένα παληκάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχει μέρες. Ο φούρναρης σπεύδει να του δώσει τις δύο τελευταίες τυρόπιτες.

Το παιδί κάθεται στο κατώφλι και με βουλιμία τρώει και τις δύο. Δευτερόλεπτα μετά αφήνει εκεί στο κατώφλι του φούρνου την τελευταία του πνοή. Είχε πολλές μέρες τελικά να φάει και ο εξασθενημένος του οργανισμός δεν άντεξε.

Συγνώμη, αν σας χαλάμε το Σαββατοκύριακο, αλλά ο νεκρός 16άχρονος από την πείνα δεν θα μάθει ποτέ τι σημαίνει το πρωτογενές πλεόνασμα του τεχνοκράτη. Αλλά και δεν θα βρείτε την ιστορία του σε κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ. Εμείς στο arouraios.gr προσπαθούμε να μεταδίδουμε όλες τις ιστορίες των ανθρώπων που δεν άντεξαν την ανάκαμψη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Δυστυχώς όμως δε τα μαθαίνουμε όλα, πλέον τα κρύβουν επιμελώς. Αυτό όμως είναι το πραγματικό success story της ελληνικής κοινωνίας και πρέπει όλοι μας να το αντιληφθούμε.

Όσο κανένας δεν παραδέχεται ότι η Ελλάδα – όπως το αναγνωρίζει επακριβώς η Unicef στην τελευταία έκθεσή της – βιώνει μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση, η οποία μάλιστα είναι η χειρότερη σε δυτικό κράτος μεταπολεμικά, οι έλληνες σιωπηρά θα οδηγούμαστε στον κοινωνικό και στη συνέχεια στον αληθινό αφανισμό…

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here