«Η ζωή της κινδυνεύει» – Κορυφώνεται η ανησυχία για την 45χρονη

Για πέμπτη μέρα συνεχίζεται να αγνοείται η τύχη της 45χρονης μητέρας από τα Πατήσια, που έφυγε το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αττικής, για να πάει στη δουλειά της, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, οι οποίες ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένουν δυστυχώς άκαρπες. Συγκεκριμένα, διεξάγονται έρευνες σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν μαρτυρίες ότι τυχόν έχει εμφανιστεί η 45χρονη γυναίκα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Προσπαθούν να διασταυρώσουν μέσα από τις μαρτυρίες αν πρόκειται για τη 45χρονη ή για κάποια άλλη γυναίκα, τα χαρακτηριστικά της οποίας μοιάζουν με την συγκεκριμένη.

1

Η ανησυχία των συγγενών

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο επιμένει ο πατέρας της με την αγωνία του να κορυφώνεται. Ο ίδιος παρακαλεί την κόρη του να γυρίσει πίσω στο σπίτι της και στην οικογένειά της, αν δεν της έχει συμβεί κάτι κακό. Μάλιστα, χτες στο άκουσμα της είδησης ότι μια γυναίκα έπεσε στις γραμμές και διαμελίστηκε από διερχόμενο συρμό, η οικογένειά της αναστατώθηκε, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Τελικά, οι έρευνες και η ταυτοποίηση της σορού έδειξαν ότι πρόκειται για μια άλλη νεαρή γυναίκα η οποία αυτοκτόνησε κι όχι για την εξαφανισμένη μητέρα Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 45χρονη έφυγε το πρωί από το σπίτι για να πάει στην εργασία της στη Λεωφόρο Πατησίων κι από τότε έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τις περιγραφές που έχουν δώσει οι οικείοι της, η γυναίκα τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, σκουρόχρωμη μπλούζα, μαύρα παπούτσια μπαλαρίνες, ενώ κρατούσε στα χέρια της και μια μικρή σκουρόχρωμη τσάντα.

Τον τελευταίο χρόνο, η 45χρονη μητέρα ζούσε με τον πατέρα της. Εκείνος ήταν που ανησύχησε από την πολύωρη απουσία της κι άρχισε να την αναζητά όταν την είδε να μην επιστρέφει από τη δουλειά της. Πήγε σε όλα τα μέρη που η κόρη του σύχναζε, όμως όταν το ψάξιμό του δεν απέδωσε καρπούς, ο άντρας απευθύνθηκε στις αρχές, με αποτέλεσμα να εκδοθεί Silver Alert για την εξαφάνιση της 45χρονης μάνας.

Αντιμετωπίζει προβλήματα

Όπως ανέφερε η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ο ίδιος φοβάται ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη, πριν από έναν χρόνο είχε κατά λάθος βάλει φωτιά στο σπίτι της με αποτέλεσμα η οικία της να καεί ολοσχερώς.

Το συγκεκριμένο ατύχημα και η απώλεια του σπιτιού, της είχαν κοστίσει πολύ, με τον πατέρα της να προσπαθεί να στηρίξει τη 45χρονη γυναίκα και να τη βοηθήσει να το ξεπεράσει.