Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αντρέας Μικρούτσικος

Ο Αντρέας Μικρούτσικος αντιμετωπίζει νέα περιπέτεια με την υγεία του και σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Με κολικό νεφρού στο νοσοκομείο ο Αντρέας Μικρούτσικος

Ειδικότερα, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο παρουσιαστής νοσηλεύεται με κολικό νεφρού και βρίσκεται στη Δ’ Παθολογική Κλινική του Ευαγγελισμού.

Οι περιπέτειες με την υγεία του Αντρέα Μικρούτσικου
Είναι η δεύτερη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, που ο Αντρέας Μικρούτσικος μπαίνει στον Ευαγγελισμό, αφού τον Ιούλιο εισήχθη με υψηλό πυρετό.

Αρχικά, η κατάσταση της υγείας του είχε ανησυχήσει τους γιατρούς και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αμέσως έγινε μοριακός έλεγχος, για να διαπιστωθεί εάν έχει νοσήσει από κορωνοϊό.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε εξομολογηθεί ότι λόγω υπερβολικής στεναχώριας παλιότερα, είχε πάθει μία ίωση και στη συνέχεια πνευμονικό οίδημα, με αποτέλεσμα να χάσει την αναπνοή του και αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει, δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Επίσης, στις αρχές του τρέχοντος έτους, είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, καθώς η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά, μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.