Κατ/ματα Δερματοστιξίας: Η σεζόν χάθηκε

Ανάμεσα στα καταστήματα που άνοιξαν από 1η Ιουνίου μετά την άρση των μέτρων που πάρθηκαν ώστε να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός ήταν και αυτά της δερματοστιξίας (κατά κόσμο τατουάζ).

Και όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης ανάλογου καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Πέτρος Καραγιάννης στον Flash 99,4 και την εκπομπή Flash Δρομο-λόγιο, η «σεζόν μετά την καραντίνα, έχει χαθεί».

«Το χειρότερο για εμάς, ήταν πως η τρίμηνη σχεδόν καραντίνα συνέπεσε με την περίοδο που θεωρείται αιχμής για το τατουάζ» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε «πως αν και ήμασταν στον αρχικό σχεδιασμό της κυβέρνησης για το επίδομα των 800 ευρώ, τα χρήματα όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος σε σχέση με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν, είναι λίγα και τελείωσαν πολύ γρήγορα.

Πήραμε απλώς μια ανάσα.

Το ζήτημα είναι από εδώ και πέρα πως θα ανταπεξέλθουμε».

Αναφορικά με το τι πρέπει να προσέξει κάποιος που θέλει να κάνει τατουάζ από εδώ και πέρα, ο Πέτρος Καραγιάννης σημείωσε πως «δεν έχει αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο, απλά να προσέχει ότι πρόσεχε πάντα.

Εμείς σαν κατάστημα έχουμε βάλει κάποια έξτρα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα».

Συγκεκριμένα, τα μέτρα είναι τα εξής:

  • Θα πρέπει να έχετε μαζί την προσωπική σας μάσκα
  • Να χρησιμοποιείτε αντισηπτικό όποτε σας ζητηθεί
  • Να μην προσέρχεστε στα καταστήματα με φίλους
  • Να μην κλείνετε ραντεβού σε περίπτωση που έχετε παρουσιάσει συμπτώματα Covid -19 ή έχετε έρθει σε επαφή με κάποιον που έχει υπάρξει κρούσμα

Μιλώντας για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από τον κόσμο αμέσως μετά το άνοιγμα των καταστημάτων, ο Π. Καραγιάννης σημείωσε πως «αρκετοί ήταν αυτοί που ήρθαν από το μαγαζί, είχαμε κλείσει και κάποια ραντεβού, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε περισσότερα», ενώ σε ερώτηση για το αν αυτή η εποχή είναι καλή για να κάνει κάποιος τατουάζ πρόσθεσε πως «ακόμη είναι ναι.

Αν κάποιος δεν σκοπεύει να πάει στη θάλασσα για τις επόμενες δύο εβδομάδες τότε είναι εντάξει.

Πολύ δε περισσότερο εάν κάποιος σκοπεύει να πάει διακοπές τον Αύγουστο. Εξάλλου το διάστημα προσοχής αμέσως μετά το «χτύπημα» είναι δύο εβδομάδες».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν υπάρχουν καταστήματα του συγκεκριμένου επαγγελματικού κλάδου που δεν θα ανοίξουν μετά την καραντίνα ο ιδιοκτήτης καταστήματος δερματοστιξίας απάντησε πως «ναι σίγουρα και θα υπάρχουν αυτοί οι συνάδελφοι.

Δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε, αν θα υπάρξει περαιτέρω βοήθεια από την Πολιτεία ή όχι, το ζήτημα είναι ότι επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο».   

Από το σάιτ politic.gr

Διαβάστε επίσης για τον Δεμουρτζίδη: