Διεκόπη η δίκη για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη

Διεκόπη η δίκη για τον θάνατο της αδικοχαμένης 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη.

Οπως αναφέρει το cretapost, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου μετά και την απόφαση του εισαγγελέα και τις αγορεύσεις των συνηγόρων δεν εξέδωσε την απόφασή του για την υπόθεση της Μελίνας Παρασκάκη.

Αντίθετα, ζήτησε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από συγκεκριμένους γιατρούς – που όρισε το ίδιο το δικαστήριο – και διέκοψε την συνεδρίασή του για τις 15 Ιανουαρίου οπότε και θα λάβει την απόφασή του.

Δίκη Μελίνας Παρασκάκη: Από «σπάνια αλλεργική αντίδραση» ο θάνατος της 4χρονης, λέει η αναισθησιολόγος

Μετά το τέλος της δίκης, η Αθηνά Σπανάκη, μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της αναισθησιολόγου, ανέφερε πως αυτή η κίνηση του δικαστηρίου γίνεται για να λυθούν κάποιες απορίες.

«Η αντιμετώπιση της εντολέας μας ήταν η ενδεδειγμένη κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και κατά συνέπεια το δικαστήριο θα πρέπει να αξιολογήσει και αυτή τη θέση. Διόρισε πραγματογνώμονες και περιμένουμε το αποτέλεσμα», επεσήμανε μεταξύ άλλων η κ. Σπανάκη.

Από τη πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Παρασκάκη, κ. Κοκολάκης ανέφερε:

«Πρόκειται μία απόφαση που μας ξάφνιασε γιατί είμαστε συνηθισμένοι μετά από τις αγορεύσεις να έχουμε απόφαση. Ωστόσο, μας ξάφνιασε θετικά γιατί έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Μία απόφαση που μας ξάφνιασε γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι μετά τις αγορεύσεις να γίνεται κάτι τέτοιο. Μας ξάφνιασε θετικά. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Έχουμε εμπιστοσύνη απόλυτη και στους ανθρώπους που θα διενεργήσουν την πραγματογνωμοσύνη».

Δείτε επίσης για την Μελίνα Παρασκάκη: