Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της AQUILA Hotels & Resorts για την καριέρα στον τουρισμό σε τέσσερις πόλεις της Β. Ελλάδας

Ο Όμιλος ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts διοργάνωσαν στις 24-27 Ιανουαρίου ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα την καριέρα στον τουρισμό σε τέσσερις πόλεις της Β. Ελλάδας (Τρίκαλα, Κοζάνη, Σέρρες, Δράμα)

Τρίκαλα, Κοζάνη, Δράμα, Σέρρες

400+ Συμμετέχοντες

200+ Συνεντεύξεις

4 Εκπαιδεύσεις

Ο Όμιλος ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts σε συνεργασία με την εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού AA+Partners, διοργάνωσαν στις 24-27 Ιανουαρίου ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα την καριέρα στον τουρισμό σε τέσσερις πόλεις της Β. Ελλάδας (Τρίκαλα, Κοζάνη, Σέρρες, Δράμα). 

Η πρωτοβουλία αυτή είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό και επιβεβαίωσε το αυξανόμενο ενδιαφέρον που υπάρχει για καριέρα στον τουριστικό κλάδο.

Συνολικά τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες ενώ πραγματοποιήθηκαν παραπάνω από 200 συνεντεύξεις ενδιαφερόμενων για εργασία στον ραγδαία αναπτυσσόμενο  Όμιλο Aquila Hotels & Resorts στην Κρήτη.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την καταξιωμένη στο χώρο εταιρία εκπαίδευσης  AA+Partners με θέμα «Επαγγελματική Εξυπηρέτηση στον χώρο του Τουρισμού» όπου παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες τάσεις στον τομέα της εξυπηρέτησης Πελατών. 

Ο Όμιλος ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts και η AA+ Partners ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες για τη θερμή ανταπόκριση, την παρουσία τους και το ενδιαφέρον τους. 

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here