Τόσο θα κοστίσει ο επανασχεδιασμός των logos της ΕΡΤ

Η εταιρεία Design Park ανέλαβε τον επανασχεδιασμό των λογοτύπων της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ προκήρυξε και ολοκλήρωσε διαγωνισμό για «την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών επανασχεδιασμού των λογοτύπων», λίγα χρόνια αφότου τα λογότυπα της κρατικής τηλεόρασης είχαν αλλάξει ξανά.

Στόχος του Δ.Σ. της δημόσιας τηλεόρασης είναι ο επανασχεδιασμός των λογότυπων, η νέα αισθητική ταυτότητα των καναλιών της και το rebranding της υβριδικής υπηρεσίας και της on demand πλατφόρμας της. Βασικός πυλώνας επικοινωνίας της νέας σύγχρονης εικόνας της ΕΡΤ είναι το μήνυμα ότι «η EΡΤ αλλάζει και εισέρχεται στη νέα τηλεοπτική εποχή».

Προσωρινή ανάδοχος του διαγωνισμού ορίστηκε η εταιρεία Design Park με αντικείμενο την προμήθεια υπηρεσιών επανασχεδιασμού των λογοτύπων της ΕΡΤ, λόγω της πλέον συμφέρουσας προσφοράς βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, με συνολικό κόστος 52.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι αντικείμενο της σύμβασης είναι η δημιουργία λογοτύπων για την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ2, την ΕΡΤ3 και την ΕΡΤSports.

Στο μεταξύ, η ΕΡΤ προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών καταγραφής των διαφημιστικών μηνυμάτων που προβάλλονται από όλα τα μέσα της ΕΡΤ, με συνολικό προϋπολογισμό 118.662 ευρώ.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους έως τις 20 Ιουλίου 2020.

Διαβάστε επίσης για τις χειροπέδες σε σπείρα Ρομά: