Επίθεση με βιτριόλι: Η φωτογραφία της Ιωάννας μετά το χειρουργείο- «Ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο δημοσίευσε η 34χρονη Ιωάννα, που πριν από έναν χρόνο έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η νεαρή γυναίκα, που υποβλήθηκε σε μια ακόμα επέμβαση αποκατάστασης, δημοσίευσε σε Instagram Story μια φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου δείχνει για πρώτη φορά ένα μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί από το καυστικό υγρό.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη», έγραψε στο μήνυμα, ευχαριστώντας όλους όσοι της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης από την ημέρα που έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας της, μετά την επίθεση.

Η φωτογραφία της Ιωάννας μετά το χειρουργείο- «Ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Η Ιωάννα όλο αυτό το διάστημα υποβάλλεται σε συνεχείς επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπίσει τις εκτεταμένες ουλές και τα εγκαύματα στο σώμα της, με εξαίρεση τα πόδια από τα γόνατα και κάτω, ενώ είναι αναγκασμένη να φορά ειδική μάσκα στο πρόσωπο και ειδικά ρούχα από ίνες σιλικόνης, προκειμένου να ασκείται πίεση στα τραυματισμένα σημεία.

«Είμαι ευτυχισμένη που ξαναμπαίνω στο πρόγραμμα των χειρουργείων όσο κι αν είναι επώδυνο με την προσδοκία ότι κάποια στιγμή ο Γολγοθάς μου θα τελειώσει.

Περιμένω να προσδιοριστεί γρήγορα το δικαστήριο ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη», δήλωσε στο protothema.gr, μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αλεξανδρή.

Δείτε επίσης: