Κέρκυρα: Νεκροί δύο άνθρωποι «για κτηματικές διαφορές» – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Δύο άτομα έπεσαν νεκρά στην Κέρκυρα όταν 60χρονος άνοιξε πυρ εναντίον τους με κυνηγετική καραμπίνα λόγω κτηματικών διαφορών.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις νεκροί, μία γυναίκα από την Κέρκυρα και δύο άνδρες, είναι ο απολογισμός, από το διπλό έγκλημα και την αυτοκτονία στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ο 60χρονος δράστης και αυτόχειρας νοίκιαζε διαμέρισμα στο διώροφο σπίτι της Κερκυραίας ιδιοκτήτριας η οποία του έκανε έξωση με αποτέλεσμα οι μεταξύ τους καυγάδες να είναι τακτικοί.

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πώς εμπλέκεται το δεύτερο θύμα, ένας άνδρας που ζούσε στο παρελθόν στη Γαλλία.

Πληροφορίες λένε πως πρόκειται για παράπλευρη απώλεια που δέχτηκε σφαίρες επειδή βρισκόταν στη γυναίκα που ήταν ο στόχος του δράστη.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες, πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα, γύρω στις 11.30 το πρωί, μετά από έντονο διαπληκτισμό, τη γυναίκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της, στην ίδια αυλή πυροβόλησε και σκότωσε και τον αλλοδαπό που έμενε στον πρώτο όροφο.

Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σπίτι του, ο δράστης ωστόσο έδωσε τέλος στη ζωή του αυτοπυροβολούμενος με το ίδιο όπλο.

Δείτε επίσης: