Κορονοϊός – Λάρισα: Επτά γιατροί από δύο νοσοκομεία θετικοί στον ιό

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λάρισα καθώς επτά γιατροί, πέντε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και δύο από το Γενικό Νοσοκομείο έχουν βρεθεί θετικοί στην Covid-19.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το larissanet.gr, την Τρίτη είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό δύο ειδικευόμενοι γαιτροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και άλλοι δύο στο Γενικό νοσοκομείο.

Όμως με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν βγει μέχρι τώρα άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά (πέντε στο ΠΓΝΛ και δύο στο ΓΝΛ).

Εν τω μεταξύ έως το απόγευμα αναμένονται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από το περίπου 60 τεστ που ελήφθησαν από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αυτή την ώρα στο υπουργείο Υγείας υπάρχει ευρεία σύσκεψη του Βασίλη Κικίλια με όλους τους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας με θέμα το καλύτερο συντονισμό απέναντι στον κορονοϊό.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν τόσο ο διοικητής του ΠΓΝΛ Δημήτρης Κοτσικονούρης όσο και ο νέος διοικητής του ΓΝΛ Γρηγόρης Βλαχάκης.

Διαβάστε επίσης για τον Αγάθωνα Ιακωβίδη: