Κορωπί: Θρίλερ χωρίς τέλος με την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος – Στο «μικροσκόπιο» ένα sms

Ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό της Αρτέμιδος, της νεαρής κοπέλας που χάθηκε από το Κορωπί στις 16 Οκτωβρίου, θεωρείται σημαντικό στοιχείο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», η Ασφάλεια στο Κορωπί συνεργάζεται με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ρίξει φως στο σκοτάδι με βάση αυτό το μήνυμα, το οποίο φέρεται να εστάλη στο κινητό της, δύο ώρες πριν χαθεί.

Μία συμμαθήτρια της 19χρονης ισχυρίστηκε πως την είδε λίγο πριν τα ίχνη της χαθούν και περιέγραψε στο «Τούνελ» τη σκηνή.

«Την είδα να μπαίνει στο λεωφορείο»

«Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου γύρω στις 15:30 ήμουν στην κουζίνα και η στάση «Χρήστου Ντούνη», είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Από εκεί περνάει το 308, το 330, το 120 και το 309.

Έτσι όπως άνοιξα την κουρτίνα έτυχε και είδα την κοπέλα από κάτω. Ήταν και άλλοι στη στάση. Φορούσε ακουστικά σαν να άκουγε μουσική και πήγαινε πάνω – κάτω με νευρικότητα. Μετά επιβιβάστηκε στο λεωφορείο 308 και έφυγε», ανέφερε.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν περίμεναν και άλλοι στην ίδια στάση, η μάρτυρας απάντησε: «Ήταν τρία άτομα, δυο γυναίκες και ένας άντρας.»

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με τον φίλο της 19χρονης που την μπλόκαρε στο Facebook.

«Με την Αρτέμιδα έχουμε να μιλήσουμε από το καλοκαίρι, δυο φορές βγήκαμε όλες κι όλες. Τίποτα άλλο. Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά κι εγώ εδώ που είμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έμαθα ότι χάθηκε, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω.»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το λόγο που την μπλόκαρε από το Facebook, εκείνος απάντησε:

«Για προσωπικούς λόγους έγινε αυτό. Ξέρει εκείνη το γιατί», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης για την Σάμο: