-Βασίλη τον άκουσες τον Σπίρτζη; «Θα επαναφέρει τη δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». -Μάλλον θα ξέχασε τα λαϊκά ... δικαστήρια! Ειδάλλως..

Νεκρός ο Άγγελος Βαρδάκης: Σπαραγμός για τον αστυνομικό που πέθανε ανήμερα της γιορτής του

Έφυγε  από τη ζωή 50χρονος αστυνομικός στο Αλιβέρι Ευβοίας βυθίζοντας στη θλίψη τη γυναίκα, τα παιδιά του και το Σώμα που υπηρετούσε.

Το όνομά του στη  λίστα των   απωλειών πρόσθεσε ο Άγγελος Βαρδάκης, ο οποίος την ημέρα της γιορτής του έμελλε να βυθίσει στο πένθος τόσο τον τόπο διαμονής και εργασίας του, το Αλιβέρι, όσο και τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη.

Ο 50χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε παλαιότερα στην ΟΠΚΕ και τα τελευταία χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου και συγκεκριμένα στην ομάδα Τροχαίας–Αστυνόμευσης, έπεσε ξαφνικά νεκρός το πρωί μέσα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς.

Η γυναίκα του ήταν αυτή που τον βρήκε και σοκαρισμένη κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρότι έσπευσε άμεσα, δεν μπόρεσε να κάνει (σ.σ. οι διασώστες) τίποτα διαφορετικό από το να διαπιστώσει τον θάνατό του.

Ο Άγγελος Βαρδάκης ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Οι συνάδελφοί του στο ΑΤ Αλιβερίου είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο του συναδέλφου τους και μιλούν για έναν μάχιμο και πολύ καλό άνθρωπο.

Exit mobile version