ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Ο 4ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!

Τα νέα είναι ευχάριστα για την πορεία της υγείας του 4χρονου ο οποίος είχε ένα συγκλονιστικό ατύχημα στα Χανιά

Δάκρυα χαράς από την ενημέρωση των γιατρών

Μετά από σχεδόν 2,5 εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, τα νέα είναι ευχάριστα για την πορεία της υγείας του 4χρονου ο οποίος είχε ένα συγκλονιστικό ατύχημα στα Χανιά…

Ύστερα από σχεδόν 2,5 εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, τα νέα είναι ευχάριστα για την πορεία της υγείας του 4χρονου που είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα στα Χανιά, όταν εν τη απουσία της μητέρας του από το σπίτι, έπεσε από τον δεύτερο όροφο και κατέληξε στο πεζοδρόμιο.

Το αγοράκι έχοντας τραυματιστεί ιδίως στο κεφάλι, διεκομίσθη στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν από τις 28 Σεπτεμβρίου, διασωληνομένο και σε καταστολή.

Ύστερα από τις πρώτες μέρες, οι γιατροί ξεκίνησαν να αισιοδοξούν αφού μπορεί η κατάσταση της υγείας του 4χρονου να ήταν σοβαρή, ωστόσο παρέμενε σταθερή, γεγονός το οποίο άφηνε περιθώρια ελπίδας οτι θα υπάρξει βελτίωση.

Ο μικρός το πάλεψε και τελικά βγήκε νικητής, γεμίζοντας με χαρά τους γονείς του οι οποίοι τόσο καιρό αγωνιούσαν, αφού και η αποσωλήνωση του από τους γιατρούς πήγε καλά και η βελτίωση της υγείας του ικανοποιητική, με συνέπεια την Δευτέρα να βγει από την ΜΕΘ και να νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική του Νοσοκομείου.

Θα ακολουθήσει μια δύσκολη περίοδος αποθεραπείας ωστόσο τουλάχιστον ο 4χρονος θα ανακάμψει πλήρως και ό,τι έγινε θα αποτελεί μια πολύ δυσάρεστη ανάμνηση για το ίδιο και την οικογένειά του.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης:

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here