ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ!

Σχημάτισαν αλυσίδα και εμπόδισαν τα μέλη της οργάνωσης να εισέλθουν στο χώρο

«Η πανεπιστημιακή κοινότητα προασπίζεται την ακαδημαϊκή ελευθερία, την αξιοπρέπειά της και την απρόσκοπτη λειτουργία της» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αθηνών
Στην «έξωση» του Ρουβίκωνα από το γραφείο που είχε καταλάβει στο κτήριο της Φιλοσοφικής Σχολής προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης ακαδημαϊκοί, όπως ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μάλιστα οι πανεπιστημιακοί το πρωί σχημάτισαν αλυσίδα στη Σχολή στην προσπάθεια να εμποδίσουν τα μέλη της οργάνωσης να εισέλθουν στο χώρο.

Η Κοσμητεία της σχολής δημοσιοποίησε και σχετικές φωτογραφίες.

Τον χώρο 516 είχε καταλάβει την περασμένη Τετάρτη ο Ρουβίκωνας προχωρώντας σε σχετική ανακοίνωση μέσω Facebook.

Τότε, μάλιστα, η αναρχική ομάδα είχε ανακοινώσει ότι θα ήταν διαθέσιμη στο εν λόγω «γραφείο» κάθε Τετάρτη από τις 10 μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι.

Είχαν, δε, προχωρήσει και σε φωτογράφιση μπροστά από το χώρο που είχαν καταλάβει είχαν διαμηνύσει ότι «ήρθαμε εδώ για να μείνουμε».

«Η πανεπιστημιακή κοινότητα προασπίζεται την ακαδημαϊκή ελευθερία, την αξιοπρέπειά της και την απρόσκοπτη λειτουργία της» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αθηνών που καταλήγει με τη φράση «ο χώρος βρίσκεται στη διάθεση της Φιλοσοφικής Σχολής».

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here