Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών

Πανελλαδική Απεργία για τις 16 και 17 Ιανουαρίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) εκφράζει τη στήριξη και αλληλεγγύη της στον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) που προκηρύσσει 48ωρη Πανελλαδική Απεργία για τις 16 και 17 Ιανουαρίου 2020 διεκδικώντας την ικανοποίηση χρόνιων και δίκαιων αιτημάτων των Φυσικοθεραπευτών.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) διεκδικεί την χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Συγκεκριμένα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) διεκδικεί την χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, την δημιουργία ενός αυτοτελούς τμήματος Φυσικοθεραπείας, προσλήψεις για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, άμεση λειτουργία των Δημόσιων Κέντρων Αποκατάστασης με κάλυψη των κενών θέσεων, πρόβλεψη θέσεων Φυσικοθεραπευτή στις ΤΟ.Μ.Υ, πρόσληψη Φυσικοθεραπευτών στις Μονάδες Πρόνοιας και επαρκή χρηματοδότηση για τη Δημόσια Υγεία.

Ο Τομέας της Υγείας και της Πρόνοιας είναι μείζονος σημασίας για την Ελληνική κοινωνία

Ο Τομέας της Υγείας και της Πρόνοιας είναι μείζονος σημασίας για την Ελληνική κοινωνία και ως εκ τούτου, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τάσσεται στο πλευρό των Φυσικοθεραπευτών που διεκδικούν την αναβάθμισή του. 

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here