Πάρος: Αντιδράσεις για τα γυρίσματα του ριάλιτι «Are you the one»- «Έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο»

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα γυρίσματα στην Πάρο του ριάλιτι «Are you the one», καθώς οι συμμετέχοντες φέρεται να κάνουν σεξ «όπου βρουν», δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στο νησί.

Ο δικηγόρος Ν. Αγαπηνός, έχει ήδη καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, κάνοντας σε σχετική ανακοίνωση λόγο μεταξύ άλλων για υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος, πλείστες παραβάσεις πολεοδομικής φύσεως, υγειονομικής φύσεως, κίνδυνο φωτιάς, χρήση γης και ηχορύπανσης.

Παράλληλα τονίζεται πως η συμπεριφορά των μελών της παραγωγής του γερμανικής προέλευσης ριάλιτι, που προβάλλεται στο MTV, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε κατοίκους της περιοχής όπως επίσης και ενοίκους άλλων κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή.

«Tηλεοπτικό προϊόν υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο»

«Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν (reality show) υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο, που απευθύνεται προφανώς στα κατωτέρα ένστικτα του τηλεοπτικού κοινού στο οποίο συμμετέχουν νεαρά ανύπαντρα άτομα, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες οι οποίοι συμβιώνουν σε κοινή κατοικία με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Τα ανωτέρω γυρίσματα εκτυλίσσονται υπό την ανοχή αν όχι υπό την συνδρομή των τοπικών αρχών και για αυτό η δικηγορική μας εταιρεία απαιτεί και ζητεί τη συνδρομή της κεντρικής διοίκησης για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την επιβολή των κυρώσεων σε αυτούς που πιστεύουν ότι η χώρα μας είναι ένα άναρχο τοπίο», δήλωσε ο κ. Αγαπηνός.

Και συνεχίζει: «Η δικηγορική μας εταιρεία υπέρμαχος της νομιμότητας κατέθεσε ήδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά όλων των υπαιτίων με αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής προκειμένου οι παραβάτες να υποχρεωθούν να παραλείπουν τις ως άνω παράνομες πράξεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον περασμένο Απρίλιο γυρίζεται σε βίλες η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι στον Κάμπο της Πάρου, στη θέση Κρωτήρι, σε απόσταση 400μ. από την Παραλία Φάραγγας.

«Δεν έχουμε λάβει παράπονα»

Στελέχη του Δήμου Πάρου, που επικαλείται ο ιστότοπος zougla.gr, μεταφέρουν πως μέχρι στιγμής κανένας κάτοικος δεν έχει εκφράσει παράπονα στον δήμο για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, όπως ανέφεραν τα ίδια στελέχη, εφόσον έχει εκμισθωθεί ιδιωτική περιουσία, ο δήμος δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει και να διακόψει την εν λόγω τηλεοπτική παραγωγή.

Δείτε επίσης: