ΡΟΔΟΣ: ANTΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΜΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ Η ΡΑΜΠΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ!

Η ράμπα που χρησιμοποιεί το παιδί του θύματος για τη μετακίνησή του εμπόδιζε τον δράστη να παρκάρει το όχημά του!

Αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Ρόδο, καθώς, όπως καταγγέλλει πατέρας παιδιού με κινητικά προβλήματα, ο γείτονάς του τον μαχαίρωσε, γιατί τον ενοχλούσε η ράμπα!

Όπως δημοσιεύει το newpost.gr, ο Γιώργος Καντής καταγγέλλει ότι ο δράστης τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο στήθος, καθώς αντιδρά στην ύπαρξη ράμπας ΑΜΕΑ, μπροστά απο το σπίτι του.

Όπως σημειώνει, «ο δράστης έχει προβληματική συμπεριφορά και τον έχει απειλήσει και στο παρελθόν για την σωματική του ακεραιότητα».

Το χρονικό

Το Newpost παρουσιάζει μάλιστα βίντεο και φωτογραφίες από την επίθεση.

Στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής, κι ενώ ο Γιώργος Καντής βρισκόταν εντός του οχήματός του στην περιοχή Ροδίνι, τον πλησίασε ο δράστης και του χτύπησε το τζάμι του οχήματός του.

Αφορμή όπως σημειώνει ο καταγγέλων ήταν η ράμπα ΑΜΕΑ «που τον εμποδίζει να παρκάρει το όχημά του, καθώς το σπίτι του, είναι δίπλα από το δικό μου», όπως σημειώνει.

Γρήγορα από την λεκτική αντιπαράθεση, οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια με τον δράστη να καταφέρνει χτύπημα με μαχαίρι στο στήθος του Γιώργου Καντή. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας γείτονάς του, που βγήκε απο το σπίτι και κατευθύνθηκε στο σημείο της συμπλοκής προκειμένου να χωρίσει τους δυο άνδρες.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στα αποκλειστικά βίντεο που εξασφάλισε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αρκετοί ήταν οι διερχόμενοι οδηγοί που έγιναν μάρτυρες της συμπλοκής.

Δείτε βίντεο από την επίθεση:

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here