Συνέχεια στο σίριαλ των αναδρομικών των συνταξιούχων

Σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα αναδρομικά των συνταξιούχων ανακύπτουν πολλά ερωτηματικά, όπως ερμηνεύουν την απόφαση οι δικηγόροι της Νέας Δημοκρατίας. 

Ερώτημα 1ο: Πως είναι αντισυνταγματικές οι περικοπές των κύριων συντάξεων και συνταγματικές οι περικοπές των δώρων και των επικουρικών συντάξεων καθώς και των δώρων αυτών την στιγμή που το χρονικό διάστημα είναι το ίδιο και επομένως δεν επήλθε καμία παραγραφή; 

Ερώτημα 2ο: Οι δικαστές του Συμβουλίου Επικρατείας, που έβγαλαν την απόφαση, συμφωνούν με την ερμηνεία που δίνουν οι δικηγόροι της Νέας Δημοκρατίας; Δεν πρέπει να μιλήσουν αυτοί για να μην τρέχουν οι πολίτες στα δικηγορικά γραφεία και πάλι; 

Ερώτημα 3ο: Ο κύριος Μητσοτάκης σε μια επίδειξη άκρατου κυνισμού εμφανίσθηκε γενναιόδωρος επεκτείνοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε όλους τους ενδιαφερόμενους, είτε προσέφυγαν είτε όχι:

Εφ΄ όσον όμως υπάρχει δεδικασμένο, όποιος προσφύγει τώρα στην δικαιοσύνη θα δικαιωθεί!!

Επομένως δεν κάνει καμία χάρη ενώ ταυτόχρονα πατσίζει τα 40 ευρώ που ζητάει ο δικηγόρος + 5% των χρημάτων που θα δικαιωθεί ο προσφεύγων με το 100 % των δώρων + επικουρικών + των δώρων των επικουρικών, που είναι κάποιες χιλιάδες.

ΟΧΙ ΤΟΣΑ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΛΙΚΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!  Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ένας ωμός εκβιασμός από πλευράς του κ. Μητσοτάκη, που συνίσταται:

“Όποιος σπεύσει να πάρει τα αναδρομικά μόνο των κύριων συντάξεων, δεν δικαιούται στη συνέχεια να προσφύγει για τα υπόλοιπα”!!! (δώρα και επικουρικές) 

Αυτό κ. Μητσοτάκη στην Ελληνική γλώσσα λέγεται ωμός εκβιασμός.

Αυτό δεν είναι κράτος δικαίου!!

Εγώ ξέρω ότι η μόνη περίπτωση απώλειας οικονομικής διεκδίκησης είτε από το δημόσιο είτε από ιδιώτη είναι η παραγραφή λόγω παρέλευσης συγκεκριμένου χρόνου, που είναι τα 5 έτη.

Να σημειωθεί ότι ο εκβιασμός αυτός απευθύνεται στους πλέον οικονομικά αδύναμους, γιατί αυτοί έχουν ανάγκη να πάρουν άμεσα τα αναδρομικά.

Οι εύποροι μπορούν να περιμένουν. 

Αυτά κύριε Μητσοτάκη να τα πάρεις πίσω, γιατί θα επακολουθήσει ένα πολύ θερμό πολιτικά φθινόπωρο, που θα δεις τα δημοσκοπικά ποσοστά τόσο τα δικά σου όσο και της Νέας Δημοκρατίας να κατρακυλούν πολύ επικίνδυνα!! 

Κάποιοι άσπονδοι φίλοι σου σου έβαλαν την πεπονόφλουδα να την πατήσεις και εσύ την πάτησες . Κρίμα, γιατί πήγαινες σχετικά καλά.

Από φιλελεύθερος ξαναέγινες κανονικός δεξιός. 

Διαβάστε επίσης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: