Χίος: 70χρονος ασελγούσε εις βάρος της 13χρονης ανιψιάς του – «Φοβάμαι να μιλήσω για τα όσα έγιναν»

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Χίου η υπόθεσης της ασέλγειας σε βάρος μιας ανήλικης μαθήτριας από τον ίδιο της τον θείο τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 70χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή από αστυνομικούς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και μετά τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή οδηγήθηκε στη φυλακή!

«Φοβάμαι να μιλήσω για τα όσα έγιναν», φέρεται να είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η δασκάλα ενός σχολείου καταλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την ανήλικη μαθήτρια της και πως πιθανότατα υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τότε αποφάσισε να επικοινωνήσει άμεσα με το Χαμόγελο του Παιδιού και να καταγγείλει πως η ανήλικη μαθήτρια ήταν θύμα του ηλικιωμένου θείου της. Την ίδια καταγγελία έκανε και ακόμη μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν ο θείος ασελγούσε σε βάρος της ανιψιάς του για αρκετό καιρό και η ανήλικη μαθήτρια ήταν ιδιαίτερα φοβισμένη.

Με συντονισμένες ενέργειες από το Χαμόγελο του Παιδιού ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο ηλικιωμένος μάλιστα πιάστηκε επ’ αυτοφόρω από τους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο θείος της άτυχης μαθήτριας ασελγούσε σε βάρος της τα τελευταία τρία χρόνια! Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες είχε ζητήσει και είχε λάβει δυο φορές προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, κάτι το οποίο έγινε τελικά τις προάλλες.

Δείτε ακόμα