Αποκλειστικό: Συνελήφθη υπάλληλος του Νοσοκομείου Κιλκίς με προσημειωμένα χαρτονομίσματα 500 ευρώ

Ύστερα από επιχείρηση-αστραπή της αστυνομίας, την ώρα που εξελισσόταν η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των εργαζομένων στο νοσοκομείο, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας έδρασαν και συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου υπάλληλο του Νοσοκομείου Κιλκίς

Άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας έδρασαν αστραπιαία και συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου υπάλληλο του Νοσοκομείου Κιλκίς με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνολικής αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ – ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς.

Ενδεικτικό της μυστικότητας και της ακρίβειας στην όλη επιχείρηση των αστυνομικών υπήρξε το γεγονός ότι σημειώθηκε το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδήλωση κοπής της πίτας των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η υπάλληλος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου ασθενούς ότι ζητήθηκαν χρήματα για να του παρασχεθεί βεβαίωση, την οποία  ωστόσο εδικαιούτο.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here