Θεσσαλονίκη: 45χρονος αυνανιζόταν σε πισίνα μπροστά σε ανήλικους

Ένας 45χρονος φέρεται να αυνανιζόταν και να εκσπερμάτισε σε πισίνα στην ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όπου έκανε προπόνηση κολυμβητική ομάδα που απαρτίζεται από παιδιά και εφήβους.

Σύμφωνα με το GrTimes.gr, στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 45χρονος ιδιωτικός υπάλληλος ο οποίος φέρεται ότι αυνανιζόταν μέσα σε πισίνα ξενοδοχείου, μπροστά σε ανήλικα παιδιά. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο κατηγορούμενος, δια του δικηγόρου του, ζήτησε και πήρε προθεσμία για προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Το δικαστήριο ήρε την κράτηση παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία ζήτησε να κρατηθεί, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, χθες, Δευτέρα, ο 45χρονος αυνανίστηκε και εκσπερμάτισε ενώ βρισκόταν μέσα σε πισίνα, στην ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Έγινε αντιληπτός από τη συνοδό τουλάχιστον επτά ανηλίκων παιδιών και εφήβων –της κολυμβητικής ομάδας των Ιωαννίνων– που εκείνη την ώρα επίσης βρίσκονταν μέσα στο νερό.

Ενημερώθηκε η αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη ενώ σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Όπως έγινε γνωστό, λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, η λειτουργία της πισίνας ανεστάλη για τρεις μέρες έτσι ώστε να  γίνουν εργασίες απολύμανσης.

Η 18μελής αποστολή της κολυμβητικής ομάδας Ιωαννίνων, τις προηγούμενες μέρες, έφθασε στη Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή της σε αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης.

Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου  σήμερα επέστρεψαν στα Ιωάννινα.

Διαβάστε επίσης για την Τρομακτική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού: