Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του – H φωτογραφία της κόρης του

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του χρόνια και είναι πανευτυχής.

Ο πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς” έχει παντρευτεί την 20 χρόνια νεότερη Δέσποινα Μαραγκουδάκη η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του, την οποία καλωσόρισε στη ζωή γράφοντας «Καλώς την».

Ενα νέο ταξίδι ξεκινά
Ο ηθοποιός είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες για τον ερχομό της κόρης του:

«Μέσα στην καραντίνα και στην κατήφεια που ζούμε σίγουρα ένα τέτοιο δώρο είναι η χαρά της ζωής! Αισθάνεσαι ότι κάτι όμορφο θα γεννηθεί, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι υπέροχο, με αισιοδοξία, και νομίζω ότι ήρθε στην κατάλληλη περίοδο που δεν είμαστε στριμωγμένοι από τις δουλειές μας ούτε η σύζυγός μου ούτε εγώ.

Πριν την πανδημία είχαμε μπει σε μια καθημερινότητα τόσο έντονη που ήταν σαν να κυνηγούσαμε την ουρά μας.

Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μόνο ευθεία. Ελπίζω σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και τα παιδιά που θα έρθουν στον κόσμο να δουν μια κανονικότητα και όχι μια μασκοφορία. Περιμένουμε το μωρό μας να έρθει στον κόσμο στις αρχές Αυγούστου.

Είναι κορίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κορίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κορίτσια στις θεατρικές ομάδες.

Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κορίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια.

Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες».