Στο Βόλο που είναι η γενέτειρα πατρίδα του, τον Χριστόφορου Παλαμίδη τον τίμησαν με το παραπάνω

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Χριστόφορου Παλαμίδη «Αναμνήσεις ενός κτηνιάτρου»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου, του Χριστόφορου Παλαμίδη  «Αναμνήσεις ενός κτηνιάτρου» εκδόσεις «ΑΡΜΟΣ» στο Βόλο που είναι η γενέτειρα πατρίδα του.

Η παρουσίαση έγινε στις 12 Δεκεμβρίου 2919 στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου, που πλημύρισε από κόσμο.

Τον συγγραφέα τίμησαν οι  δικοί του άνθρωποι, συμμαθητές και φίλοι από τα παλιά, αλλά και νέοι φίλοι, ορισμένοι από τους οποίους τον γνώρισαν από αναρτήσεις αφηγημάτων του, στο F/b.

Την παρουσίαση διοργάνωσε η Δ/νση Αρχείων, Μουσείων Βιβλιοθηκών ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο σύλλογος «Αθλοτέχνης», η ομάδα δημιουργικής γραφής ενηλίκων. 

Για το βιβλίο μίλησαν ο Διονύσης Λεϊμονής εκπαιδευτικός-συγγραφέας, ο Γιώργος Λαρισαίος εκπαιδευτικός  ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η Βίκυ Ματζώρου Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλολόγων Μαγνησίας.

Πολύ συγκίνηση πολύ γέλιο

Αποκορύφωση της συγκίνησης η παρέμβαση του καθηγητή του από το γυμνάσιο κ. Κώστα Μαυρομάτη, ιδρυτή και π. προέδρου της  Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος που κατά τον συγγραφέα ήταν ο άνθρωπος που καθόρισε τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here