-Βασίλη γιατί την Τσικνοπέμπτη θα λείπει ο Δεσπότης; -Μήπως γιατί δεν θέλει να ακούσει τον FY.

Χαμός στον Βόλο: Σύζυγος ξυλοκόπησε γειτόνισσά της – «Ναι την έβρισα και την κλώτσησα»

 Γυναίκα που πίστευε πως την απατούσε ο σύζυγός της με τη γειτόνισσα, έφτασε στο σημείο να της επιτεθεί και να την χτυπήσει μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 54χρονη που δεν διατηρούσεε καλές σχέσεις με την νεότερη γειτόνισσά της, φαίνεται πως της «καρφώθηκε» η ιδέα πως εκείνη είναι το «τρίτο πρόσωπο».

Βόλος: Τι δήλωσε η 54χρονη για την επίθεση στη γειτόνισσά της

Έτσι όπως αναφέρει το gegonota.news, μια ημέρα η 54χρονη εμφανίστηκε στο σπίτι της και την χτύπησε στην πυλωτή μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. «Ναι την έβρισα και την κλώτσησα. Νόμιζα ότι είχε δεσμό με τον άντρα μου, για αυτό και αντέδρασα έτσι», παραδέχθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου οδηγήθηκε για να δικαστεί μετά από μήνυση που της κατέθεσε το θύμα.

Το θύμα ανέφερε στο δικαστήριο πως την κλωτσούσε στην κοιλιά και την χτυπούσε στο πρόσωπο, ενώ οι εμμονές της την είχαν οδηγήσει σε παρακολουθήσεις και άλλων γυναικών. Το δικαστήριο επέβαλε στην 54χρονη ποινή καταδίκης εννιά μήνες για εξύβριση, απειλή και ελαφρά σωματική βλάβη με τριετή αναστολή.

Exit mobile version