Ζακ Κωστόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας και η μητέρα του έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook.

Το ημερολόγιο έγραφε 21 Σεπτεμβρίου 2018 όταν ο Ζακ Κωστόπουλος δολοφονήθηκε, δεχόμενος χτυπήματα έξω από κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

Η μητέρα του, η οποία τρία χρόνια μετά δεν έχει δει κάποιος να τιμωρείται, «ανέβασε» στη σελίδα «Justice for Zak/Zackie» το δικό της μήνυμα που σπάει καρδιές.

«Παιδί μου, ομόρφυνες τον κόσμο με τα λόγια σου, την καλοσύνη και τη συμπόνια σου, την ευγενική σου ψυχή και την αγάπη σου.

Και τρία χρόνια λείπεις κι άφησες ανοιχτές πληγές και τη μαγεία σου να πλανάται στον αέρα και να ψάχνει κάπου να φωλιάσει.

Η χρυσόσκονη που σκόρπισες φεύγοντας, ταξιδεύει στην ατμόσφαιρα και είναι σαν να μας κλείνεις το μάτι και να λες Εδώ είμαι, οι πράξεις μου, τα λόγια μου, τα γραπτά μου είναι εδώ.

Συνεχίστε μέχρι που κάθε παπούτσι που κλωτσά να γίνει στάχτη στο χώμα της κόλασης. Η μαμά σου» αναφέρει και συγκλονίζει η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου.

Η ανάρτηση της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου, όπως αυτή «ανέβηκε» στη σελίδα «Justice for Zak/Zackie»:

Η δίκη για τις δολοφονικές κλωτσιές που δέχθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και έναν άλλον, αλλά και από τους αστυνομικούς αργότερα αναβλήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2020 επ’ αόριστον.

Το δικαστήριο έκρινε πως λόγω των συνθηκών και της υφιστάμενης ΚΥΑ που όριζε μέγιστο αριθμό 15 ατόμων στη δικαστική αίθουσα η δίκη δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.