ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – «ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ» Ο ΠΟΛΑΚΗΣ!

«Κοφτο τώρα. Φτάνει. Μα την Παναγία σταμάτα επιτέλους», είπε ο Παύλος Πολάκης στον Βασίλη Οικονόμου που τσακωνόταν με τον Νίκο Μανιό – Διαβάστε όλους τους διαλόγους

Κοινοβουλευτική «συμπλοκή» με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών για «κουτσαβάκια» και «ανειδίκευτους» διεξήχθη μεταξύ του Νίκου Μανιού (ΣΥΡΙΖΑ) και του Βασίλη Οικονόμου (ΝΔ) στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής.

Το εντυπωσιακό δε είναι πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης δεν συμμετείχε στον καβγά αλλά ανέλαβε ρόλο «πυροσβέστη».

Η αρχή έγινε όταν ο κ Πολάκης υποστήριξε πως η κυβέρνηση ενισχύει το ΕΣΥ.

Ο κύριος Οικονόμου διέκοπτε συνεχώς τον υπουργό αμφισβητώντας τα στοιχεία πυροδοτώντας την έκρηξη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια του Πρόεδρου της επιτροπής Νίκου Μανιού.

«Δεν περνάνε εδώ αυτά. Αλλού, αλλού άντε από δω πέρα κουτσαβάκια. Μαζευτείτε. Μαζευτείτε. Πρόεδρε να τους μαζέψεις», τόνισε αρχικά ο Βασίλης Οικονόμου, για τις αντιδράσεις της πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ

«Εσένα θα μαζέψουμε. Μιλάς συνέχεια χωρίς να ζητάς το λόγο, είσαι ανειδίκευτος. Αν συνεχίσεις έτσι θα σε βγάλω έξω», αντέδρασε ο κ Μανιός.

Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:

Β. Οικονόμου: «Μην μου κάνεις εσύ τον αγανακτισμένο τώρα».

Ν. Μανιός: «Όχι τσαμπουκάδες στη Βουλή. Δεν θα δεχθώ τσαμπουκάδες στη Βουλή»

Β. Οικονόμου: «Όχι σε μένα αυτά. Τους δικούς σου να μαζέψεις».

Ν. Μανιός: «Γιατί; Τι είσαι εσύ και μου λες όχι σε μένα; Αν δε σου αρέσω να μου κάνεις πρόταση μομφής. Μιλάς συνέχεια χωρίς να παίρνεις το λόγο ενώ μιλάει ο Υπουργός».

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολακης αντέδρασε λέγοντας προς τον βουλευτή της ΝΔ «κοφτο τώρα. Φτάνει. Μα την Παναγία σταμάτα επιτέλους».

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η ακρόαση των προτεινόμενων από τον υπουργό Υγείας για διορισμό στις θέσεις Προέδρου του ΕΟΠΥΥ και του ΕΟΦ.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here