Αλήθεια ένας εισαγγελέας υπάρχει σε αυτό το τόπο;

Πρόσφυγες:Αλήθεια ένας εισαγγελέας υπάρχει σε αυτό το τόπο;

Μέχρι χθες θεωρούσα πως είμαστε και πάλι μια κανονική χώρα, με κυβέρνηση , με θέση και άποψη για το προσφυγικό!

Είναι δεδομένο πως αν αύριο ο Ερντογάν διώξει όλους τους πρόσφυγες από την Τουρκία, η Ελλάδα θα τους μαζέψει τους Σύριους και στην συνέχεια θα προσπαθήσει να τους προωθήσει σε όλη την Ευρώπη

Όχι γιατί μπορεί, αλλά γιατί πρέπει!

Ως λαός με παιδεία και δη Ελληνική!

Αλλά υποδείξεις στην ελληνική κοινωνία και τους διάφορους φορείς δεν μπορεί να κάνει σε καμία περίπτωση ο αποκαλούμενος διεθνής οργανισμός μετανάστευσης.

Ανησυχία του ΔΟΜ για τη μεταφορά προσφύγων

Ο ΔΟΜ λοιπόν με αφορμή τον ξεσηκωμό της κοινωνίας των Βρασνών, αφού εκφράζει την «ανησυχία» του για τη μεταφορά τους σε άλλη περιοχή, στηλιτεύει την αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στο «πρωτοφανές» όπως λέει φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης που αλλοιώνει δημογραφικά τη χώρα, και στη συνέχεια κάνει και… υποδείξεις να μην ξαναγίνουν τέτοια περιστατικά, ως να μην υπάρχει καμία εθνική κυριαρχία.

Δείτε την ανακοίνωσή:

«Στη διάρκεια των τελευταίων ετών μέχρι και σήμερα, η στάση που έχει επιδείξει η Ελλάδα απέναντι στους μετανάστες έχει υπάρξει αξιοσημείωτη.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες παραδειγμάτων ειλικρινούς αλληλεγγύης και σεβασμού προς τους πληθυσμούς προσφύγων και μεταναστών, τόσο από την ελληνική κοινωνία συνολικά όσο και από τοπικές κοινότητες»

Ο ΔΟΜ αξιολογεί τα γεγονότα ως μεμονωμένα περιστατικά και καλεί το σύνολο των κυβερνητικών και των μη κυβερνητικών φορέων να συνεργαστούν, ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.»

Σε όλες τις συμφωνίες παρών ο ΔΟΜ

Από την πλευρά μου να σας ενημερώσω πως ο ΔΟΜ είναι «μέσα» σε όλες τις συμφωνίες και σε όλες τις συμβάσεις που γίνονται για να μεταφέρονται οι λαθρομετανάστες στα ξενοδοχεία και στους ξενώνες και όποιος συνεργάστηκε μαζί τους έχει να λέει τόσο για την γαλαντομία, όσο και στις …συμφωνίες!

Φυσικά ο ΔΟΜ δεν ενημερώνει ποτέ και κανένα!

Είναι αυτό που λέμε …«Κράτος εν Κράττει»

Και όταν μιλάμε για προσφυγικό καλό θα είναι να δούμε τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και φυσικά όλων των κομμάτων!

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν γινόντουσαν επιστροφές μεταναστών

Χθες ακούστηκε σαν «βόμβα» η αποκάλυψη από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ.Χρυσοχοϊδη, τον λόγο που επί ΣΥΡΙΖΑ δεν γινόντουσαν επιστροφές μεταναστών.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο υπουργός, «ιδιώτες γιατροί έδιναν έγγραφα τα οποία αποδέχονταν οι υπηρεσίες ασύλου, ότι όλοι ήταν ευάλωτοι, ότι είχαν το λεγόμενο μετατραυματικό στρες, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να κηρύσσονται ευάλωτοι και να μεταφέρονται στην ενδοχώρα, με αποτέλεσμα κανένας να μην επιστρέφεται».

Αν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούσε τη λογική του «στοιβάζουμε ανθρώπους και τίποτα παραπέρα» είναι δεδομένο πως αυτό το στοίβαγμα ανθρώπων οδήγησε στη μείωση των δικαιωμάτων των ανθρώπων που είχαν ανάγκη, τόσο την περίθαλψη , όσο και την βοήθεια

Δεν είναι δυνατόν από το 2016 μέχρι σήμερα, να έχουν υποβληθεί 156.529 αιτήσεις ασύλου και από αυτές να έγιναν δεκτές οι 40.000.

«Που βρίσκονται σήμερα οι υπόλοιποι 115.000;», ρώτησε ο Χρυσοχοίδης;

Και ποιοι γιατροί προσέφεραν ψευδείς βεβαιώσεις και ποιες οι σχέσεις τους με την Κουμουνδούρου, θα ρωτήσω και εγώ από την πλευρά μου;

Και αν δεν είναι αυτό εθνική προδοσία, τι είναι;

Αλήθεια ένας εισαγγελέας υπάρχει σε αυτό το τόπο;

Διαβάστε για τους 1400 πρόσφυγες στις Σέρρες στη συνέχεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here