Μήνυμα του Βουλευτή Λευτέρη Αβραμάκη Για την 28η Οκτωβρίου

Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, σε μήνυμά του για τον εθνικό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, τόνισε:

«Τιμούμε σήμερα τους ήρωες προγόνους μας που έγραψαν το έπος του ΄40. Τιμούμε τους ήρωες της Πίνδου και του αλβανικού μετώπου, τιμούμε τους ήρως υπερασπιστές του Ρούπελ λίγους μήνες αργότερα, τιμούμε τους ήρωες της Εθνικής Αντίστασης που έδωσαν τον αγώνα για να φύγουν οι ναζί και η κατοχή ώστε να μπορούν οι Έλληνες σήμερα να ζουν ελεύθεροι. 

Θυμόμαστε για μια ακόμη φορά ότι οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε το αδύνατο. Στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα, ο ελληνικός λαός ενωμένος θα καταφέρει να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κάθε εξωτερική απειλή. 

Τα τελευταία χρόνια έχουμε περάσει πολλά. Ο ένας δίπλα στον άλλον θα ξεπεράσουμε τους όποιους  τεχνητούς διαχωρισμούς και θα προχωρήσουμε ενωμένοι στο μέλλον όλοι μαζί. 

Θυμόμαστε τιμούμε τους ήρωες του ’40, δηλώνουμε ότι είμαστε πάντα έτοιμοι να αγωνιστούμε για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την ειρήνη».