Λευτέρης Αβραμάκης: Ο πρωθυπουργός οφείλει να καταδικάσει και ο ίδιος αυτήν την αισχρή συκοφαντία

Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, με αφορμή το απαράδεκτο σχόλιο Βουλευτή της ΝΔ που προσφώνησε ως φίλους του Αλέξη Τσίπρα εκείνους που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Λουκά Παπαδήμο, δήλωσε:

«Η επιστροφή της κανονικότητας της ΝΔ γίνεται ολοένα και πιο εμφανής σε όλους τους πολίτες του προοδευτικού χώρου.

Χωρίς καμία ντροπή o Βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υποστήριξε δημόσια με ανάρτησή του στο twitter ότι ανήκαν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν προσωπικοί φίλοι του Αλέξη Τσίπρα οι τρομοκράτες που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ο συγκεκριμένος Βουλευτής επιλέγει να ακολουθήσει την μέθοδο συκοφάντησης του προοδευτικού χώρου όπως ακριβώς είχαν επιχειρήσει στο παρελθόν κάποια στελέχη της δεξιάς παράταξης να συνδέσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου με τη δολοφονική δράση της 17 Νοέμβρη. 

Λευτέρης Αβραμάκης: «Από το χρονοντούλαπο της ιστορίας η μέθοδος συκοφάντησης του Αλέξη Τσίπρα από τη ΝΔ»

Η απόδοση αφέλειας ή άλλων αθωωτικών χαρακτηριστικών στον πρωταγωνιστή  αυτής της αήθους επίθεσης στον πολιτικό χώρο που εμπιστεύτηκε το ένα τρίτο του ελληνικού λαού δεν αρκεί. 

Οι δημοκρατικοί πολίτες της χώρας στο σύνολό τους οφείλουν να αντιδράσουν στην επανάληψη μιας πρακτικής που γυρνά τη χώρα δεκαετίες πίσω.

Ο ελληνικός λαός, ο προοδευτικός και δημοκρατικός χώρος θα δώσουν την ίδια αποστομωτική απάντηση στον αμετροεπή βουλευτή όπως ακριβώς το έκαναν και στις αντίστοιχες πρακτικές της δεξιάς που εκπροσωπεί. 

Ο πρωθυπουργός οφείλει να καταδικάσει και ο ίδιος αυτήν την αισχρή συκοφαντία

Ο πρωθυπουργός οφείλει να καταδικάσει και ο ίδιος αυτήν την αισχρή συκοφαντία, να διαχωρίσει τη θέση του από αυτή την αήθη επίθεση και να προστατέψει τον πολιτικό του χώρο και τον πολιτικό κόσμο της χώρας από την αναβίωση τέτοιων πρακτικών που τελικά στρέφονται ενάντια στη λειτουργία της δημοκρατίας και στον δημοκρατικό πλουραλισμό».  

Διαβάστε επίσης εδώ: