ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Παιδικές χορωδίες και συλλόγους από διάφορα μέρη της Ελλάδας υποδέχθηκε σήμερα στο Κοινοβούλιο ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νίκος Βούτσης

Το Κοινοβούλιο γέμισε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, καθώς παιδιά και μέλη των συλλόγων έψαλλαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Το εορταστικό κλίμα μετέφεραν στο Κοινοβούλιο τα παιδιά του Νηπιαγωγείου της Βουλής, οι μικροί χορωδοί από το Λύκειον των Ελληνίδων, μαθητές από το Α΄ Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής «Ο Πύρρος», τα μέλη της Ομάδας «Ρωμιών Πράξεις», μαθητές από το 6ο Γυμνάσιο Νίκαιας, ο Εθελοντικός Πολυχώρος Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία «Γέφυρα Ζωής», και το Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης «Ο Μικρός Ευριπίδης».

Ο Πρόεδρος της Βουλής, αφού μοίρασε γούρια για τη νέα χρονιά, ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία, με την προσδοκία «να γυρίσουμε, όλοι μαζί, σελίδα και το 2019 να είναι καλύτερη χρονιά για τη χώρα μας», όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, Κώστας Αθανασίου, ο Ειδικός Γραμματέας, Κώστας Βασιλάκης, ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, καθηγητής Κώστας Μαυριάς, ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου της Βουλής, πρέσβης ε.τ. Σπυρίδων Θεοχαρόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σιαμπάνης και Αποστόλης Καλαματιανός, καθώς και εργαζόμενες και εργαζόμενοι στη Βουλή με τα παιδιά τους.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here