ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΟΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Ουδέποτε έχω ασχοληθεί με αρχηγούς κομμάτων ,αλλά σήμερα αισθάνομαι ότι είμαι υποχρεωμένος να το κάνω, μιας και δεν αντέχω να τον βλέπω , ούτε για ένα λεπτό.

Και μιλάω για τον Πάνο Καμμένο, που προκειμένου να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματός του και να προσελκύσει εκ νέου το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων που αντιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα, ξεκίνησε να επιδίδεται σε ένα άνευ προηγουμένου σόου, και μάλιστα καθημερινά.

Τον είδα να βάζει στο στόχαστρο τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τις δυό φορές με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών.

Υποστήριξε ο κ. Καμμένος, ούτε λίγο , ούτε πολύ, ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές, για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Αρχικά, όπως είπε είχαν συμφωνήσει να συζητήσουν το θέμα της Συμφωνίας μετά τις εκλογές, κάτι το οποίο δεν έγινε και εν συνεχεία όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο

Μα αυτό είναι το πρόβλημα;

Στην συνέχεια επιτέθηκε και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας ότι «Έχει προσωπική ευθύνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας», ενώ αποκάλυψε ότι «εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως κυβερνητικός εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του».

Στην συνέχεια έριξε το μπαλάκι στους βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι, όπως είπε «έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων».

Φυσικά στο «μενού» ήταν και ο «συνήθης ύποπτος» Νίκος Κοτζιάς τον οποίο χαρακτήρισε… «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη» – αναφερόμενος προφανώς στην θητεία του ως συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ.

Κατά τον κ. Καμμένο ο κ. Κοτζιάς «φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι η συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή.

Και άλλα πολλά…

Στην συνέχεια μας είπε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρει τις 151 ψήφους που θέλει η Κυβέρνηση και αυτή η πιθανότητα θα οφείλεται στους ΑΝΕΛ».

Άνοιξε μάλιστα και θέμα Ζουράρι προειδοποιώντας ότι εάν ο κ Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά….

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε, επίσης, ότι «η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων», χαρακτηρίζοντάς την «κουρελόχαρτο» και εκτιμώντας ότι «η συμφωνία θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα».

Επιπλέον ο κ.Καμμένος επανέφερε τις καταγγελίες του για το Ίδρυμα Σόρος υποστηρίζοντας ότι μοίραζε 25 δισ ευρώ εδώ και χρόνια σε πολιτικούς, λες και ο ίδιος είναι από άλλο ανέκδοτο!

Τέλος επιτέθηκε προσωπικά κατά της Ντόρας Μπακογιάννη την οποία χαρακτήρισε «όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου» και υποστήριξε ότι του επιτίθεται για λόγους επιχειρηματικών συμφερόντων.

Βρε άνθρωπε, εγώ νόμιζα ότι οι πολιτικοί δεν είναι ποδοσφαιριστές!

Βέβαια έμαθα ότι η πολιτική είναι για ανθρώπους που αλλάζουν περισσότερες φανέλες και από τον ίδιο τον ….Ριβάλντο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here