Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!

«Να αναχαιτίσουμε την Ρωσία από τα Βαλκάνια» – Απίστευτη πρόταση Καμμένου

Μία απίστευτη πρόταση έκανε ο Π. Καμμένος, ο οποίος ζήτησε να αναχαιτιστεί η Ρωσία με τα Βαλκάνια. Όπως φαίνεται κάποιοι θέλουν να χαλάσουν πάλι τις σχέσεις μας με την Ρωσία, δεν εξηγείται αλλιώς.

Η χώρα χρειάζεται καλές σχέσεις και με τις ΗΠΑ και με την Ρωσία. Όχι προτεκτοράτο. Εκμετάλλευση της γεωγραφικής μας θέσης, πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική με σκοπό η χώρα μας να γίνει ισχυρή.

Η ελληνική πλευρά έδειξε την «καλή της θέληση» στη Συμφωνία των Πρεσπών υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Ευρώπης, Γουες Μίτσελ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας υποστήριξε πως τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στη γειτονική χώρα καταδεικνύουν ότι η πλειοψηφία των πολιτών δεν στηρίζει τη συμφωνία, ένα γεγονός που, όπως εκτίμησε, θα δώσει συνέχεια στο φαινόμενο του αλυτρωτισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πεποίθηση πως η συμφωνία δεν θα καταφέρει να επικυρωθεί στην πΓΔΜ, ενώ κατέθεσε και ένα εναλλακτικό σχέδιο, το όποιο, όπως εξήγησε, θα υλοποιεί μεν τους ίδιους γεωπολιτικούς στόχους με τη Συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς, όμως, να αγγίζει το θέμα του ονοματολογικού.

Ειδικότερα, ο Έλληνας υπουργός πρότεινε την υπογραφή αμυντικής συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα, τη ΠΓΔΜ, την Αλβανία, τη Βουλγαρία και σε μεταγενέστερο επίπεδο και τη Σερβία, με στόχο τη δημιουργία ενός τόξου σταθερότητας στα βόρεια σύνορα της χώρας.

Υποστήριξε πως με αυτόν τον τρόπο θα αναχαιτιστεί η ρωσική διείσδυση στα Βαλκάνια και θα θωρακιστεί η σταθερότητα στην πΓΔΜ, παραπέμποντας έτσι για το μέλλον την επίλυση του ονοματολογικού.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here