Κώστας Καραμανλής: «Μόνο με υπευθυνότητα και ψυχραιμία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε»

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συνεχίζει τις ενέργειες για την αντιμετώπιση του COVID-19

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συνεχίζει τις ενέργειες για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στον τομέα ευθύνης του για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Συγκεκριμένα:

-Ο Υπουργός  Κώστας Καραμανλής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους επικεφαλής κρίσιμων υποδομών και ιδίως την ΥΠΑ, της ΕΥΔΑΠ, του ΟΑΣΑ, του ΟΣΕΘ, του ΟΣΕ, του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, καθώς και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου που είναι υπεύθυνες για την λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων.

Αντικείμενο της συνεργασίας ήταν η επιβεβαίωση και επικαιροποίηση  πλάνων έκτακτης ανάγκης ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο μπορεί να προβλεφθεί για το επόμενο διάστημα.

-Παράλληλα, συγκροτήθηκε συντονιστικό όργανο του Υπουργείου υπό την εποπτεία του ΓΓ Μεταφορών κ. Νίκου Σταθόπουλου, για την επίβλεψη της εφαρμογής των πλάνων που έχουν εκπονηθεί.

-Επίσης, το Υπουργείο προετοίμασε επιχειρησιακό σχέδιο και είναι έτοιμο να λειτουργήσει με μειωμένο προσωπικό, εφόσον οι συνθήκες το επιβάλουν.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής δήλωσε σχετικά:

«Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, την οποία μόνο με υπευθυνότητα και ψυχραιμία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, τόνισε ο Κώστας Καραμανλής.

Από τη μεριά του Υπουργείου μας, έχουμε προετοιμαστεί ώστε ιδίως οι πλέον κρίσιμες υποδομές να μπορούν να λειτουργήσουν απρόσκοπτα.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι όλοι μας να συνεχίσουμε να πειθαρχούμε στις οδηγίες του ΕΟΔΥ.»

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here