Κώστας Καρπουχτσης: Απογοητευση και από τα νέα μέτρα ενίσχυσης των επιστημονικών κλάδων

Κώστας Καρπουχτσής: Το σύνολο των επιστημονικών κλάδων εκτός από κοροϊδία σήμερα, νιώσαμε ΚΑΙ ανειδίκευτοι στο άκουσμα των μέτρων στήριξής μας

Οικονομολόγοι, δικηγόροι, μηχανικοί, εκπαιδευτικοί,ερευνητές κ.ά, πέσαμε από τα σύννεφα στη σημερινή ανακοίνωση της κυβέρνησης για στήριξη στο οικονομικό πλήγμα που αντιμετωπίζουν και οι κλάδοι μας, μέσω…voucher κατάρτισης έναντι άμεσης οικονομικής ενίσχυσης.

Κώστας Καρπουχτσής: Γιατί η κατακόρυφη πτώση τζίρου που χτυπάει και τους κλάδους μας λόγω κορωνοϊού … οφείλεται σε έλλειψη γνώσεων και εξειδίκευσης.

Γιατί τα 180.000.000€ που θα διαθέσει το κράτος σε συγκεκριμένες εταιρίες τηλε – κατάρτισης (όχι δεν θα μπω σε θεωρίες εξυπηρέτησης ημετέρων, ούτε σε θεωρίες κατασπατάλησης δημοσίων πόρων εν μέσω κρίσης..), θα είναι αυτό που θα πληρώσει τα ενοίκια μας, τις υποχρεώσεις μας, θα είναι αυτό που θα κινήσει την αγορά, θα είναι αυτό που θα μας κρατήσει όρθιους για την επόμενη μέρα..

Κώστας Καρπουχτσής: Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και προσδοκούμε ουσιαστικές / γενναίες αποφάσεις, για να αναχαιτίσουν τις συνέπειες του κορωνοϊού στο μέγεθος της κρίσης που δημιουργεί στην οικονομική ζωή.

Δίνουμε μια νέα μάχη επιβίωσης όλοι οι επαγγελματίες, και αναμένουμε όπως όλοι οι εργαζόμενοι, τη δέουσα σοβαρότητα στην αντιμετώπιση της νέας πραγματικότητας που βιώνουμε.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here