Η κλοπή των φορολογουμένων πλέον λέγεται «θετικά» μέτρα.

Αν δεν μας έπαιρναν και αυτές οι «ρημάδες» οι εταιρίες δημοσκοπήσεων δεν θα μαθαίναμε καν ότι την Κυριακή έχουμε ευρωεκλογές.

Μέχρι σήμερα δεν άκουσα κανέναν να μιλάει γα την Ευρώπη, το Ευρώ και το επόμενο πρόεδρο της Ε.Ε., εκτός ίσως από κανά – δυο που δεν έχουν καμία περίπτωση εκλογής.

Διάβαζα χθες το νέο πρόγραμμα σταθερότητας που κατέθεσε η κυβέρνηση και αν θέλετε πιστέψτε με οι αθεόφοβοι αναθεώρησαν για το 2019 τα «σεσημασμένα» (κατά την παλιά ορολογία του κ. Τσίπρα) πλεονάσματα πάνω και από τα όρια λεηλασίας που είχαν καθορίσει στον Προϋπολογισμό.

Προσέξτε, ενώ ο Προϋπολογισμός μιλούσε για πλεονάσματα ύψους 3,96% του ΑΕΠ, δηλαδή περί τα 7 δισ. ευρώ, στο πρόγραμμα που κατέθεσαν προβλέπεται πλεόνασμα 4,1%.!

Δηλαδή για να το καταλάβετε, αυτό σημαίνει υπέρβαση των φορολογικών αντιλαϊκών στόχων κατά επιπλέον 1,14 δισ. Ευρώ!

Δηλαδή, πάνω από 8 δισ. Ευρώ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Και, ω του θαύματος!

Πόσα είναι τα «θετικά» μέτρα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας για το 2019 και που, παρά τα λεγόμενά τους, υπερψήφισαν οι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ;

Είναι – ακριβώς- 1,14 δισ. ευρώ!

Δηλαδή, τα κόλλυβα που μοιράζουν σαν «παροχές» δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από την -ισόποση- αύξηση των ήδη απάνθρωπων, εξοντωτικών, κανιβαλικών πλεονασμάτων για τα οποία δεσμεύτηκαν στις Βρυξέλλες.

Με άλλα λόγια

Είχαν δεσμευτεί ότι θα πάρουν 7, πήγαν και δεσμεύτηκαν ότι θα πάρουν πάνω από 8 και αυτά τα παραπανίσια κλεμμένα τα παρουσιάζουν σαν… «επιστροφή-παροχή»!

Γιατί αυτό κάνουν

Παίρνουν πάνω από 8 δισ. και (λένε ότι) μοιράζουν το 1!

Αυτό στην κανονική ζωή λέγεται κλοπή εις την ογδόη.

Στη γλώσσα του «ηθικού αριστερού πλεονεκτήματος» του κ. Τσίπρα, όπως και στη γλώσσα της «λαϊκής» Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη λέγεται… «θετικά» μέτρα.

Και μετά μου λέτε να το πιστέψω το …άκι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here