ΚΟΝΤΡΑ ΑΜΥΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ: «ΕΙΣΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ»-«ΓΙΑ ΝΥΦΟΥΛΑ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ»

Με μία ανεπίτρεπτη έκφραση σχολίασε την τοποθέτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργου Αμυρά, στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Ξεχάστε και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και όλες τις λίμνες, το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Απευθυνόμενος προς τον κ. Καμμένο τον ρώτησε αν το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των F-16 θα είναι και το τελευταίο του: «Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί».

Ο κ. Καμμένος παρενέβη και απάντησε στον κ. Αμυρά: «Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω».

«Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες» είπε ο κ. Αμυράς με τον κ. Καμμένο να του λέει «εσείς φαίνεστε τι είστε».

«Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Μαζί φέρατε το Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου», είπε ο Γιώργος Αμυράς με τον Πάνο Καμμένο να του απαντά «για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως».

Στη συνέχεια ο κ. Αμυράς κάλεσε τον κ. Καμμένο να σεβαστεί τη Βουλή.

Δείτε το βίντεο από το 2:35

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here