Κώστας Καραμανλής:H κυβέρνηση προχωρά σε κινήσεις πανικού

H δήλωση του Σερραίου βουλευτή Κώστα Καραμανλή

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής, για την παράνομη μετάθεση της έναρξης  ισχύος του νόμου για τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Η Νέα Δημοκρατία είχε εξ αρχής επισημάνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα σημαντικά προβλήματα και τις ελλείψεις που είχε το νομοσχέδιο για τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών. Ωστόσο, η κυβέρνηση πορευόμενη με τις γνωστές ιδεολογικές της αγκυλώσεις, αρνήθηκε να μας ακούσει, και τώρα προχωρά σε κινήσεις πανικού, όπως η έκδοση εγκυκλίου που μεταθέτει παράνομα την έναρξη ισχύος του νέου νόμου».
 

Εδώ παρουσιάζεται η πλήρης δήλωση του Σερραίου βουλευτή Κώστα Καραμανλή.

«Κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο η μνημειώδης προχειρότητα με την οποία νομοθετεί η παρούσα κυβέρνηση.

 Στον μακρύ κατάλογο των νομοθετικών γονατογραφημάτων της κυβέρνησης προστίθεται και ο νόμος με τον νέο τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων διπλώματος οδήγησης, ο οποίος ψηφίσθηκε πριν από δύο εβδομάδες και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ μόλις χθες. 

Το αρμόδιο Υπουργείο, όμως, για ακόμα μια φορά βρέθηκε εντελώς απροετοίμαστο να υλοποιήσει τη νομοθεσία που το ίδιο κατήρτισε.

Έτσι προχώρησε σε μια πρωτοφανή νομική ενέργεια. Συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία μεταθέτει την έναρξη ισχύος του Νόμου, σε αντίθεση με τα όσα ορίζει ο ίδιος ο Νόμος. 

Η Νέα Δημοκρατία είχε εξ αρχής επισημάνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα σημαντικά προβλήματα και τις ελλείψεις που είχε το νομοσχέδιο για τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών.

Ωστόσο, η κυβέρνηση πορευόμενη με τις γνωστές ιδεολογικές της αγκυλώσεις, αρνήθηκε να μας ακούσει, και τώρα προχωρά σε κινήσεις πανικού, όπως η έκδοση εγκυκλίου που μεταθέτει παράνομα την έναρξη ισχύος του νέου νόμου.

 Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι για ακόμη μια φορά την ταλαιπωρία από την κυβερνητική ανεπάρκεια καλείται να την υποστεί ο Έλληνας πολίτης».

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Κώστα Καραμανλή στο SocialProfile

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here