Από τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή: 500.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο του Δήμου Αμφίπολης

Έργα βελτίωσης βατότητας του οδικού δικτύου του Δήμου Αμφίπολης ύψους 500.000 ευρώ υπέγραψε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής

Λόγω του αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει ο Τύμβος Καστά και η ανάγκη αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής ενέκρινε έργα υποδομής ύψους 500.000 ευρώ για την βελτίωση βατότητας του οδικού δικτύου .

Τα έργα υποδομής πρόκειται να αναβαθμίσουν λειτουργικά τους οικισμούς του Δήμου Αμφίπολης

Τα έργα υποδομής πρόκειται να αναβαθμίσουν λειτουργικά τους οικισμούς του Δήμου Αμφίπολης βελτιώνοντας τόσο την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους όσο και την ανάπτυξη των περιοχών αυτών καθώς μεγάλα τμήματα δημοτικών οδών παρουσιάζουν σημαντικές φθορές με έντονες ρηγματώσεις είτε λόγω των θεομηνιών που έπληξαν την περιοχή είτε λόγω της παλαιότητας του οδοστρώματος, μιας και στόχος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας προς τους οικισμούς αυτούς.

Η βελτίωση του οδικού δικτύου της Νέας Μεσολακκιάς

Η βελτίωση του οδικού δικτύου της Νέας Μεσολακκιάς, αποτέλεσε ιδιαίτερη αναφορά για την ένταξη του έργου λόγω του αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η περιοχή.

Η εν λόγω πρόταση έλαβε και την απαιτούμενη προέγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πλέον εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Από τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here