Κώστας Μπούμπας: Μεγάλη μερίδα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν

Ερώτηση κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Μπούμπας, βουλευτης Νομού Σερρών προς: Τον Υπουργό Εθνικής  Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο και τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια σχετικά με τη «Λήξη σύμβασης της Πολεμικής Αεροπορίας με φαρμακευτικό σύλλογο Θεσσαλονίκης»

Αναλυτικά η ερώτηση του κ. Μπούμπα

 Κύριοι Υπουργοί,

    Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ,έθεσε υπόψη μας το σοβαρό θέμα  της λήξης της συμβάσεως του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας με τα φαρμακεία της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης σε αντίθεση με τις συμβάσεις των Γενικών Επιτελείων του Στρατού και του Ναυτικού , οι οποίες ισχύουν κανονικά.

Κώστας Μπούμπας: Είναι αδιανόητο μια μεγάλη μερίδα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν

     Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε , με την έξαρση του κορωνοϊού στην χώρα μας κατά την οποία τα φαρμακεία είναι πολύ σημαντικά για την τροφοδοσία της κοινωνίας των πολιτών με φάρμακα, αντισηπτικά κ.α., είναι αδιανόητο μια μεγάλη μερίδα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν λόγω κάποιων γραφειοκρατικών προβλημάτων που προκάλεσαν την ως άνω επιπλοκή.

Γι’ αυτούς τους λόγους ,κρίνεται επιτακτική η διερεύνηση του συγκεκριμένου ζητήματος και η άμεση επίλυση του προκειμένω να συνεχίσει χωρίς προβλήματα η παροχή φαρμακευτικού υλικού από τα φαρμακεία τη Θεσσαλονίκης στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και ιδιαίτερα σε αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί :

Προτίθεσθε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένω να αποκατασταθεί το ως άνω γραφειοκρατικό κώλυμα άμεσα και να καταστεί δυνατή η τροφοδοσία με φάρμακα στα υπηρεσιακά στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας στην Θεσσαλονίκη; Αναφέρει ο Κώστας Μπούμπας

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here