ΜΕΛΑΝΣΟΝ:«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

ΜΕΛΑΝΣΟΝ:«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Μελανσόν: «Ο Τσίπρας είναι από τις πιο ελεεινές φιγούρες της πολιτικής»

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Ζαν Λυκ Μελανσόν, χαρακτηρίζοντάς τον ως μία από τις πιο ελεεινές φιγούρες της της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής.

Mιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFMTV ο Μελανσόν απάντησε ουσιαστικά σε ένα σχόλιο του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος προσπάθησε –όπως τόνισε ο ίδιος – να του κάνει «μαθήματα» για το νόημα της Αριστεράς. «Έχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει» είχε πει τότε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης, δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση».

O Μελανσόν δήλωσε ότι «ο Τσίπρας εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του λαού του. Πρόδωσε το λόγο του». «Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του» αναρωτήθηκε ο Γάλλος πολιτικός συμπληρώνοντας ότι δεν θέλει να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που να πιστεύει πως αν ο ίδιος αναλάβει την εξουσία θα γίνει ένας ακόμη…Τσίπρας».

via

Related posts

Read previous post:
ΠΙΤΣΙΛΗΣ:ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!

«Ταφόπλακα» στη λίστα Λαγκάρντ -Πιτσιλής: Αδύνατη η αξιοποίησή της πλέον Ο πρόεδρος της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής από το βήμα της...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr