ΜέΡΑ25: Η κα Μενδώνη έπρεπε να είχε φύγει ΧΘΕΣ από το υπουργείο Πολιτισμού

Äåýôåñç çìÝñá ôçò óõæÞôçóçò åðß ôùí Ðñïãñáììáôéêþí Äçëþóåùí ôçò ÊõâåñíÞóåùò óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò, ôçí ÊõñéáêÞ 21 Éïõëßïõ 2019.(EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Σκοπός ενός Υπουργείου Πολιτισμού που σέβεται τον εαυτό του, είναι να στηρίζει και να αναδεικνύει την πολιτιστική παραγωγή της χώρας με σχέδιο, όραμα και κυρίως με κύρος που να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη τόσο στον πνευματικό κόσμο όσο και στους πολίτες.

 Με αυτό το γνώμονα, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα χρησιμοποιείται από τον ιστορικό του μέλλοντος σα μελανό παράδειγμα προς αποφυγήν.

 Είναι ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο αντικατόρθωμα το να συνενώνεις όλο τον πνευματικό κόσμο της χώρας σε ενιαία μήνιν προς τις πράξεις σου, αλλά και να συνεγείρεις τους πολίτες σε ένα viral κύμα συναγερμού για τις παραλείψεις σου.

 Ακόμα και για ευτελείς λόγους πολιτικής αυτοπροστασίας, ένας Πρωθυπουργός που αποδεδειγμένα δε διστάζει να εργαλειοποιήσει καλλιτέχνες για να αντλήσει διαφημιστική υπεραξία, θα έπρεπε να έχει απομακρύνει την κυρία Μενδώνη από τη θέση της ΧΘΕΣ.

 Κάθε μέρα που τα ηνία του κρίσιμου αυτού Υπουργείου μένουν στα ανάξια χέρια της, η Ψυχή της Ελλάδας ταπεινώνεται ανεπίτρεπτα.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here