Ο άνθρωπος που υποσχόταν ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ, τα έχει αναγάγει σε καθημερινή του συνοδεία

Πάντως δεν μπορείτε να πείτε;

Ο άνθρωπος που υποσχόταν ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ, τα έχει αναγάγει σε καθημερινή του συνοδεία, και το κακό είναι ότι συνήθισε να τα στέλνει εναντίον όλων όσων θέλει να φιμώσει και να …διαλύσει!

Διάβαζα τον απολογισμό των τραυματιών και νόμιζα πως διαβάζω πολεμικό ανακοινωθέν!

Προσέξτε: 44 τραυματίες μεταξύ των οποίων: 1 δίχρονο παιδί, 1 έγκυος, 1 κάψιμο από μολότωφ και 1 διακομιδή με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Τα υπόλοιπα περιστατικά ήταν περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα στα οποία χορηγήθηκε οξυγόνο. Δεκάδες περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα στα οποία χορηγήθηκε οξυγόνο, ενώ διακομίστηκε 1 άτομο με σοβαρή δύσπνοια (στο Σωτηρία), 1 άτομο το οποίο το μαχαίρωσαν (διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό), 1 δεκαεννιάχρονη κοπέλα με σοβαρή δύσπνοια (διακομίστηκε στο Σωτηρία).

Μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών θα καταθέσει την αγωγή του κατά του Πάνου Καμμένου ο Νίκος Κοτζιάς.

Όπως είπε, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» «Με τον κύριο αυτό θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας. Αφού ψήφισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή που προέβλεπαν λύση σύνθετης ονομασίας, τον Σεπτέμβριο ψήφισε και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Τσίπρα και στην αρχή έλεγε ότι είμαι ο καλύτερος υπουργός Εξωτερικών που πέρασε ποτέ. Μετά άλλαξε στάση, η ιστορία θα δείξει γιατί»…

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι οι δημοσκοπήσεις τον ώθησαν προς τα εκεί. Ποτέ μου δεν έχω δει τον κ. Σόρος. Αυτός ο κύριος είναι ο εθνικός συκοφάντης και ο εθνικός ψεύτης. Οι άνθρωποι που φέρνουν την ύβρι και την ασέβεια στη δημόσια ζωή υπονομεύουν τη δημοκρατία».

Μα καλά ρε παιδιά;

Μαζί δεν συγκυβερνούσατε για τέσσερα χρόνια;

Μαζί δεν τα …φάγατε;

Και δεν εννοώ τα …λεφτά!

Τη στιγμή που ξεπουλιέται η Μακεδονία θα έπρεπε να βγει στους δρόμους όλη η Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here