ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

Γεμάτο ήταν όλο το Σαββατοκύριακο και στην Αθήνα που έγινε το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς βέβαια εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη Θεσσαλονίκη ,

Όπου την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να κάνει στο Αλεξάνδρειο μία αντισυγκέντρωση στην προσπάθειά του να δηλώσει παρών.

Τι έμεινε από το κοντράστ των εντυπώσεων;

Ότι το παλιό φεύγει και το νέο έρχεται …

Μόνο που στην περίπτωσή μας ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια το παλιό , το παρηκμασμένο κόμμα που διαθέτει μόνο το προνόμιο της κατοχής του παλαιού κράτους!

Στο τέλος βέβαια μου φαίνεται ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην κυβέρνηση, μπορεί να υπάρξει και νέο κοινωνικό μέρισμα, αυτή τη φορά προς το …Πάσχα!

Αντίθετα, η Νέα Δημοκρατία βγήκε από το Συνέδριο πιο δυνατή και ενωμένη μπροστά στις προκλήσεις της εποχής.

Θέλω όμως να προσέξετε όλα όσα λέει ο Τσίπρας στους πολίτες για να τους πείσει να τον εμπιστευτούν;

Πότε επισείει το φόβητρο του «νεοφιλελεύθερου» Μητσοτάκη για να τρομάξει τους δημοσίους υπαλλήλους και πότε κατηγορεί την ΝΔ ως ακροδεξιό κόμμα.

Και τέλος εκείνο που υπόσχεται είναι η διατήρηση του παλιού προτάσσοντας ως πολιτικό μέσο την ομηρία των Ελλήνων που εξαρτώνται άμεσα από τον άρρωστο κρατισμό.

Κι όμως, κάποια στιγμή αποτελεί κατηγορική προσταγή η αλλαγή των συνθηκών με τις οποίες μια κοινωνία επιλέγει το μέλλον της.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτει τώρα έναν ιστορικό δυναμισμό μέσα και έξω από το κόμμα του για να φτάσει στην εξουσία.

Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε υγιές υπάρχει στην οικονομία, στην επιστήμη, στην καινοτομία, στην κοινωνία και στον πολιτισμό μπορεί να τον εμπιστευτεί για το μέλλον.

Επιπλέον, οι δημιουργικές «ελίτ» των οποίων η συνεισφορά είναι απαραίτητη για την ανανέωση της χώρας φαίνεται να τον θεωρούν πλέον αυριανό ηγέτη της χώρας.

Αλλά έχω την άποψη ότι εκλογές δεν κερδίζονται σήμερα δίνοντας 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται.

Μιας και οι μόνοι που θα το εκτιμήσουν είναι οι … Ρομά!

Να μην ξεχάσω να δώσω συγχαρητήρια και πάλι στην κ.Χιώτη που μπήκε και πάλι , ελέω της κ.Μπακογιάννη στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Για τους άλλους Σερραίους τι να πω;

Απλά …παρακολουθούν και τους παρακολουθούμε..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here